2777
2789

سلام عزیزای دلم

دختر من الان یک ماهشه 

هردفعه برای تعویض پوشک چون از کرم زینک اکساید واسه نسوختن پاش استفاده میکنم

هردفعه بعد از مدفوع کردنش باکمی شامپو بچه میشورمش

احساس میکنم با آب تنها تمیز نمیشه چون کرم چربی هست رو پوست کمی میمونه

شما با آب تنها نوزادتون میشورید؟

ممنون میشم راهنمایم کنید

و راستی بعد از هر شیر خوردن مدفوع میکنه

بچه های شما هم اینجورین؟

جرات ندارم بهش شیر بدم تا میخوره سریع دفع میکنه

روزی ۱۲بار شاید بیشتر هم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پماد فیروز میزنم،ازونا که درش آبیه،فکر کنم کالاندولا و زینک اکساید قاطیه

از اول همینو میزدم از زینک بهتره

با آب خالی میشورمش،مگر اینکه خیلی ناجور کثیف باشه

کلا بچه ها کثیف کاریاشونو میذارن برای بعد شیر خوردن،ولی فکر کنم هر دفعه زیاد باشه ولی هرچی بزرگتر بشن تعداد دفعاتش کمتر میشه

اگه بردیش دکتر بپرس حتما

شامپو بچه هم بهتره کمتر استفاده کنی،دستمال مرظوب هم اصلا استفاده نکن

هر چی کمتر از مواد شیمیایی استفاده کنی پوستشون بهتر میمونه

از من به تو نصیحت بچت و به این کرم ها عادت نده وگرنه دیگه نمیتونی ترکش بدی پوستش عادت میکنه و حساس میشه

من از تو بیمارستان که به دنیا اومد موقع تعویض پوشک کالاندولا میزدم بهش دیگه تا ۹ ماهگی همین بود اگه نمیزدم میسوخت پوستش عادت کرده بود، الان تازه یه ماهه ترکش دادم به جا کالاندولا وازلین میزنم😖

برا مدفوعشم بنظرم برا محکم کاری یه دکتر ببر نرمال نیست بعد هر شیر خوردن مدفوع کنه ۱۲ بار زیاده در روز یه موقع اب بدنش کم نشه

پوستشم خشک میشه ۱۲ بار در روز هی با شامپو بشوری که

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤