2777
2789
عنوان

چطوری این زندگیو تحمل میکنین

216 بازدید | 16 پست

چی باعث میشه ادامه بدین؟ 🥲

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس از عذاب خودکشی

خب شاید وقتی به مرگ عادیم مردیم همون عذابو داشتیم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خودکشی اون دنیا خیلی عذاب سختی داره اینم اضافه میشه ب عذابای دیگه🥲

واقعا چه خدایییه

هم عذابمون میده هم میخواد ما تحمل کنیم انگار ما از سنگیم🥲

اولا که مجبورم،دوما ناامیدی کفر و گناهه، سوم بچه هام هستن، چهارم ایمان به خدا می‌دونم همیشه کنارمه و منو میبینه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
واقعا چه خدایییه هم عذابمون میده هم میخواد ما تحمل کنیم انگار ما از سنگیم🥲

قراره یه چیز قشنگی بشی اگه تحمل کنی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
قراره یه چیز قشنگی بشی اگه تحمل کنی

هیچوقت هیچی واسه من قشنگ نمیشه

ولی کاش تموم میشد قشنگ شدن چیزیم ازش نمیخواستم