2777
2789
اگه در حدیه که فکر میکنی خدای نکرده پولش حلال نیس جدا بشو من اگه بودم جدا میشدم

بعدش چی کار کنم-چرا انقد بخت بدی داشتم مگه من چی کار کردم که این قسمتم شده-دلم میخواد یه دنیا گریه کنم-جیغ بزنم از خدا شکایت کنم

خسته ترینم
دور از جونت برا مام همچین تحفه ای نیستن ولی به خدا همیشه گذشت کردم اوایل سخت بود الان کلا خستم و بیخ ...

چقد بیخیال-خیلی داغونم دارم از بین میرم-نه راه پس دارم نه راه پیش-خیلی آدم نااهلیه-خیلی ارازل

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش چی کار کنم-چرا انقد بخت بدی داشتم مگه من چی کار کردم که این قسمتم شده-دلم میخواد یه دنیا گریه ک ...

خدا کمکت میکنه مطمعن باش نمون با مردی که حلال و حروم حالیش نیس بچه تورا با لقمه اون بزرگ نکن توی آینده ش خیلی تاثیر داره

خدا کمکت میکنه مطمعن باش نمون با مردی که حلال و حروم حالیش نیس بچه تورا با لقمه اون بزرگ نکن توی آین ...

خدا مبخواست کمکم کنه این مرتیکه رو سر راه من قرار نمیداد-منی که رو این موضوعات حساسم-فقط میگفتم روزی حلال بیاره طرفم-خدایا مرد با ایمان سر راهم بزار دقیقا همه چیز برعکس شد

خسته ترینم
خدا مبخواست کمکم کنه این مرتیکه رو سر راه من قرار نمیداد-منی که رو این موضوعات حساسم-فقط میگفتم روزی ...

منم شوهرم اهل نماز و روزه نیس حسرت مردای باایمان را میخورم اما روی درآمدش خیلی حساسه انشالله که هم شوهرمن هم شوهر شما سربه راه بشن

منم شوهرم اهل نماز و روزه نیس حسرت مردای باایمان را میخورم اما روی درآمدش خیلی حساسه انشالله که هم ش ...

هر کاری میکنم درست نمیشه-سرشو نمیندازه پایین زندگیشو کنه-از خودم تعریف نمیکنم ولی همه میگن حیف من میگن تو خیلی خوبی-برادر خودش میگه کاش همچین زنی من داشتم رو تاج سرم میزاشتم

خسته ترینم
هیچی اونام گیر کردن-بچه دارم گرفتار این بچه شدیم-میشه بچه طلاق-ایندش خراب میشه-دردمو به کی بگم خواهر

یه نظرت بچه طلاق باشه و خودت تربیتش کنی بهتره یا خدای نکرده خدای نکرده کارای باباش را یاد بگیره عزیزم لقمه حروم خیلی توی ایمان بچه اثر میداره خیلی فکر کن درموردش من که نمیدونم چجوره اما اگه خدای نکرده اهل ربا یا قاچاق یا مشروب فروشی و...باهاش زندکی نکنی خیلی بهتره 

یه نظرت بچه طلاق باشه و خودت تربیتش کنی بهتره یا خدای نکرده خدای نکرده کارای باباش را یاد بگیره عزیز ...

دلم پر از درد-نمیتونم پیش کسی بگم همه چیزو میریزم تو خودم-

خسته ترینم