2777
2789

بیاین لطفا....

من امسال یعنی تیر ۴۰۲،دومین کنکورمو میدم...

امسالم میدونم رتبه و نتیجه ی خوبی کسب نمیکنم چون نخوندم...

حالا میخوام یه سال دیگه هم پشت کنکور بمونم ۉ‌ واسه سومین سال کنکور بدم.ولی یه مشکلی ک هست رو مخ بودنه شددددیده اطرافیانه ...از بابای خودم تا بابابزرگ و عمو و خاله و...

خیلی رو‌مخمن....

از طرفی میگم برم دانشگاه و یه رشته ای ثبت نام کنم و درکنارش واسه کنکۉر بخونم ک فقط دهن اینا بسته بشه و دست از سرم وردارن.

از طرفی خب پایم ضعیفه و نیاز ب زمانه زیادی ۉاسه خوندن دارم و نمیخوام ۉقتم با دانشگاه و رشته ای ک دوس ندارم تلف بشه...

چیکار کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کنکوری هستید یا قصد جدی برای کنکور دارید توی این چنل داخل تلگرام عضو بشین چنل من و دوستمه خیلی خوبه

باهم بگذرونیم روزگار رو🫂

«صبح می درخشد پسِ این پرده ی تار»

https://t.me/mimmimkonkoor

مامانِ کاوه🤍👶
یه سوال دارمممم اگه کسی معدلش بد باشه اما میانگین درصداهای کنکورش ۶۰ باشه قبوله؟

هر چقدر نمره کم باشه به جاش درصد باید بیشتر بشه تا جایگزین نمره بشه

ولی چون این تغییرات تازه برا اولین باره کسی قطعی نمیتونه چیزی بگه

اشکال نداره.همین جا بگین.ممنون❤️

عزیزم روح مادرتون شاد 🤍

تجربه های تلخی داشتی و واقعا من نمیتونم واست تصمیم بگیرم دو تا مسیر کاملا متفاوتو انتخاب کردی که من هیچ سر رشته ای از دومی ندارم 

و خب طبیعتا جای تو هم نیستم که بدونم کدوم برات بهتره

ولی میخام برات بگم من خودم همسرمو از دست دادم و خیلی روزای سختتو خوب میفهمم من کم نیاوردم و ادامه دادم شاید حالم دیگه هیچ وقت خوب نشه اما بد هم نیست

اگه میتونی درس بخونی و واقعا تصمیمشو داری بسم الله

حالا از برادرمم برات میگم که راه دوم انتخابی تورو انتخاب کرد 

داداشم سال کنکورش درگیر قضیه احساسی شد و نتونست کنکور رو خوب بده با اصرار فراوان تصمیم گرفت بره فرانسه و پزشکی بخونه 

حالا خانواده مخالف و ... اینارو هم به شرایطش اضافه کن الان ۹ سال گذشته داداشم متخصص رادیولوژیه و خیلی هم از شرایط راضی

میخام بهت بگم حال خودت خوب باشه مهمه نه این کدوم بهتره من هیچ وقت نمیتونم به مهاجرت فکر کنم چون احساسم نسبت بهش خوب نیست ولی برادرم تونست و از زندگیش راضیه

امیدوارم حرفام کمکت کنه❤️

..dental stu
عزیزم روح مادرتون شاد 🤍 تجربه های تلخی داشتی و واقعا من نمیتونم واست تصمیم بگیرم دو تا مسیر کاملا ...

خدا رحمتشون کنه.متاسفم.....شما سال کنکور از دست دادین ایشونو؟

راستش راه من این نیست ک برم پزشکی بخۉنم اونجا چون هزینش رو ندارم..من ارایشگر میتونم بشم...اگه میتونستم اونجا پزشکی یا دندون بخونم ک حتما اینکارو میکردم ولی هر دانشگاهیو نگاه میکنم میبینم باید سالی۲۰۰ میلیون ب بالا داد واسه شهریه....

ممنون بابت راهنماییتون❤️

خدا رحمتشون کنه.متاسفم.....شما سال کنکور از دست دادین ایشونو؟ راستش راه من این نیست ک برم پزشکی بخۉ ...

نه عزیزم سال دوم دانشگاه  بودم 

من اون سال بیخیال دانشگاه شدم ولی بعدش خودمو جمع و جور کردم 

ازمون علوم پایه داشتم و هدفم تغییر رشته بود بعد از یکسال تونستم وضعیتو بهتر کنم 

من ادم جنگیدن بودم 

و جنگیدم

توهم باش برای خواسته ت بجنگ 

که دلت اروم بگیره❤️

..dental stu