2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 25 پست
پودر لاغری الن‌بیوتی هم از قبل داره اون چطوره

سلام سارا جان خوبین 

دیدم توی تاپیک دورهمی برگشتین 

میخواستم بدونم واسه ارز دیجیتال چکار کردین 

پارسال ازتون پرسیدم چون منم به کسی پول داده بودم که بهم سود بده بعد از سه ماه کلا از بین رفت و پولم هم هیچ شد 😔😔

الان بعد از یکسال و سه ماه میگه داریم زمین مجازی می‌خریم اگه بشه عالیه اما من چشمم آب نمیخوره 

کلا هنوز نتونستم بیخیال پولم بشم 30ت خودم داده بودم،30ت هم مال آبجیام‌ بود 

چقدر تباه بودم یه سکه تمام رو فروختم25 و5ت هم گذاشتم روش 

نمی‌دونم بیخیالش بشم یا هنوزم امیدی هست

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام سارا جان خوبین  دیدم توی تاپیک دورهمی برگشتین  میخواستم بدونم واسه ارز دیجیتال چکار ...

سلام گلی خوبی انشاالله از یه جای دیگه ده برابر پولی که رفته برمیگرده اصلا غصه نخور 

پول ما کلا رفت حتی شکایت هم نکردیم چون خودمون طمع کردیم و زیر مجموعه همدیگه بودیم نه سرشاخه☹️مدرکیم دستمون نبود چون همه واریز ها و کاربری ها مال خودمون بود

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی خوبی انشاالله از یه جای دیگه ده برابر پولی که رفته برمیگرده اصلا غصه نخور  پول ما کلا ...

اکی انشاءالله موفق باشین 

اگه دوست دارین کار خودتونو هم بگین فارکس کار میکنین؟

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
 اکی انشاءالله موفق باشین  اگه دوست دارین کار خودتونو هم بگین فارکس کار میکنین؟

ترید طلای ابشده س 

فارکس  و کریپتو هم کمو بیش اموزش میبینم 

ترید طلای ابشده س  فارکس  و کریپتو هم کمو بیش اموزش میبینم

ممنون عزیزم 

من یه دوره آموزشی از ایتا خریدم 

آموزش خرید و فروش طلای مجازی 

این که میگین همون میشه یا آب شده بازجداست

ببخشید که اینقدر میپرسم

ترید طلای ابشده س  فارکس  و کریپتو هم کمو بیش اموزش میبینم

سارا جان صرافی که باهاش کار میکنین خوبه 

به نظرتون aban تتر بهتره یا نوبیتکس

هر دوتاشون خوبن منم نوبیتکسم

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتین و جواب دادین🌹🙏

به عنوان آخرین سوال 

از کدوم کانال آموزش فارکس و تریدطلای آبشده رو دنبال میکنین 

باز هم شرمنده که وقتتون رو گرفتم🌹

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتین و جواب دادین🌹🙏 به عنوان آخرین سوال  از کدوم کانال آموزش فارک ...

برای اموزش طلای ابشده  تو بله یه دوره خریدم  ،خوب بود ولی ۶ ماه طول کشید تا به سود دهی برسم و ضرر هم کردم برای همین جرعت ندارم به کسی معرفی کنم 

برای فارکس هم هر اموزشی تو یوتیوب هست میبینم ،یه کانال ترید سیتی پرو هم هست که مطالبش عالیه 

برای اموزش طلای ابشده  تو بله یه دوره خریدم  ،خوب بود ولی ۶ ماه طول کشید تا به سود دهی برس ...

ممنون عزیزم 

موفق باشین🌹❤️