2777
2789
شما سابقه داشتی رفتی چیزی خاصی واسه استخدام مد نظرشونه

ببخشید من چند وقتیه نی‌نی‌سایت نیومدم ، نه سابقه نداشتم رفتم یه چندتا سوال پرسیدن بعد گفتن شیفت شب فک نکنم بتونی بمونی و اگه نظرت قطعیه بیا چون حدود ۱ یا ۱و نیم هزینه های آزمایش و استخدامت میشه و برا ما هم هزینه داره نیای دو هفته کار کنی بعد بزاری بری منم گفتم خدافظت نباشه 😕 

ببخشید من چند وقتیه نی‌نی‌سایت نیومدم ، نه سابقه نداشتم رفتم یه چندتا سوال پرسیدن بعد گفتن شیفت شب ف ...

منم بیشتر سه روز نتونستم بمونم خیلی ناراحتم این همه مدارک جمع کردم از طرفی دلمم نمیومد برند مهمیه الان دوباره دنبال کارم همه دور خیلی خستم😭😭ممنون جواب دادی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیشتر سه روز نتونستم بمونم خیلی ناراحتم این همه مدارک جمع کردم از طرفی دلمم نمیومد برند مهمیه ال ...

درک میکنم کاملا ، منم یه جا رفتم به زور بدبختی ۱۴  ۱۵ روز موندم دیگه نموندم همون شد دلیل مریضی و افسردگی و قرص خوردنو بیچارگی بیشترم خدا ان شاءالله کمک میکنه هر روز این ذکر بگو منم میگم به امیدخدا نتیجه میده 

اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِکَ وَ بِفَضلِکَ عَمَّن سِواک

روزی یک بار هم بگی خوبه 

سلام عزیزم من ۳ماهه سایت بهاران گل کاله ام کمالشهرم

سلام عزیزم منم یه چن وقته دنبال کارم ممنون میشم راهنمایی کنید حضوری رفتی شرکت برای استخدام حقوقش چقدره سرویس داره؟؟؟ هنوزم اونجایی؟؟