2777
2789

من نمی‌دونم قراره تو خط تولید چه کاری انجام بدید؟!

ولی اگر یک درصد کار سنگینه، دیگه الان تو همه شهرها فروشگاه های جامبو، کوروش، رفاه … هست. 

حقوق هم قانون کاری میدن با بیمه.

مثلا برای صندوقداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ولی خب همه کارا سخته من محیطش برام مهمه ‌ک دلمو نزنه 

آهان از این نظر

ببین هرجا بری ممکنه خوب یا بد باشن.

تنها راهش اینه که مثلا بگی ۲ هفته آزمایشی میام هم شما کار منو ببینید هم من ببینم محیط چطوریه.

کلا هم خودتو یه جوری نشون نده که لنگ این کاری. هرجایی که میری برای کار، خودتو دست بالا بگیر (حتی اگر واقعا به حقوقش نیاز داری)

توی اون مدت آزمایشی هم قشنگ دقت کن هم به کارت، هم به رئیست هم به همکارات

همشون مهمن. و اینکه ازشون پرس و جو کن راضی هستن، پرداخت حقوق چطوریه، چه مزایای دیگه ای میدن.

خلاصه که آمار دربیار.

و اینکه به مسیر رفت و آمدت هم توجه کن. 

آهان از این نظر ببین هرجا بری ممکنه خوب یا بد باشن. تنها راهش اینه که مثلا بگی ۲ هفته آزمایشی میام ...

من هرجا رفتم بد بود دیج کالا بودم ک ب درد نمیخورد ماموت هم بودم کارش مردونه بود بعد مامانم میگه چرا هیچ جا نمیمونی 

من هرجا رفتم بد بود دیج کالا بودم ک ب درد نمیخورد ماموت هم بودم کارش مردونه بود بعد مامانم میگه ...

عیبی نداره عزیزم هیچوقت مجبور نیستی چیزی رو تحمل کنی. شاید طول بکشه ولی بالاخره جایی پیدا میشه که هم شرایطش خوب باشه و همه جوره راضی باشی.

فقط خسته نشو. 

من هرجا رفتم بد بود دیج کالا بودم ک ب درد نمیخورد ماموت هم بودم کارش مردونه بود بعد مامانم میگه ...

ماموت نیزو برمیداره؟ من دلم میخواد ماموت کار کنم

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

ماموت چه کار میکردی؟

همین شرکت ماموت که ماشین های بخچالی بزرگ داره؟ تو حاده مخصوص؟؟؟؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.