2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تف ب تبخال اه تف تف تف من هر دوماه یبار در میارم بشدت مسری اصلا بهش دست نزن من دست زدم نصف صورتم شد تبخال ب شدت درد و سوزش داره قبل رفتن ب دستشویی اسی حتما حتما دستاتو بشور

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بله تبخال قابل سرایته واصلا بهش دست نزنید ولوازم شخصی تون رو جداکنید از دیگران اگه متاهل هم هستید را ...

عزیزم موقع تبخال لب تا چه زمانی نباید رابطه برقرار کرد؟ تبخالی که خودش خوب بشه بهش چیزی نزنی تا 3 هفته بعدش میشه رابطه ذاشت؟ 

عزیزم موقع تبخال لب تا چه زمانی نباید رابطه برقرار کرد؟ تبخالی که خودش خوب بشه بهش چیزی نزنی تا 3 هف ...

بله اگه هیچ اثری از تب خال نباشه و خارش و التهابی روی لب  نباشه هیچ اشکالی نداره چون تبخال خوب شده .