2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوففففف خدااا😩😩من خسته شدم قلبم لحظه به لحظه داره داغون تر میشه  

چرا نگامون نمیکنی خدا 😭😭😭

بخت شومم . خدا چرا شوهرم بهم پشت کرد خدا تاوان دله شکستم کی بده😭😭😭

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
🥺🥺🥺 عزیزم نماز اول وقت میخونی؟

نهههه😔

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
ممنونم ببخشید یه سوال داشتم من نماز نمیخونم درسته که کسی که نماز نخونی هرچقدرم چله برداره به حاجتش ...

دقیق نمیدونم ولی من خودم نماز نمیخوندم ولی خیلی حاجت گرفتم،شما هرروز سوره احزاب وبخونید نیت کنید فک نکنم مانعی داشته باشه

دقیق نمیدونم ولی من خودم نماز نمیخوندم ولی خیلی حاجت گرفتم،شما هرروز سوره احزاب وبخونید نیت کنید فک ...

مرسی ازتون اخه خیلیا هی دل ادمو اذیت میکنن مدام اینجا بهم میگن نماز نخونی حاجت نمیگیری .. نمیدونم مگه خدا انقدر ظالمه که اینا اینجوری میکنن