2789
من جدا شدم به خاطر خیانت شوهر سابق و الان پیش پدر مادرم هستم توی مدرسه درس میدم ولی دوس دارم زندگیم ...

آمین♥️

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من جدا شدم به خاطر خیانت شوهر سابق و الان پیش پدر مادرم هستم توی مدرسه درس میدم ولی دوس دارم زندگیم ...

عزیزم خیانتش رو دیدی ؟ چجوری متوجه شدی ؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند نمونه میشناسم یکیشون با پسرش پیش خانواده ش زندگی میکنه.والا زنه حیف بود گیر شوهر ناجور افتاد.بالاخره زندگی با یه پسر جوان تو خونه پدری مشکلات خودش رو داره.یکی هم با ۴تا بچه جدا شد رفت یه شهر دیگه که شوهر دیوانه ش اذیتشون نکنه.یکی دیگه هم میشناسم آوار شد رو زندگی یه زن دیگه و زن دوم شد بااینکه خونه پدرش شرایطش عالی بود.الانم که زن دوم شده شرایطش خوب نیست چون شوهره همش میره سراغ زن اول و زنهای دیگه.

من درگیردادگاهم دارم طلاق میگیرم حالم هیچ خوب نیست 

امیدوارم به زودی حال دلت عااالی بشه،💖

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من داغوووونم . تو عقدیم قهریم 

سر هیچ پوچ پشت کردن بهم بخدا دارم میمیرم 

قلبم داره پاره میشه خداا 

اخه چرا شوهرم به زره دلش نمیسوزعع . بخدا با اشکک دارم تایپ میکنم 

چقد سختهههه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خیر خیانت مراسم فوت پدرم سرگرم بودم شوهرم خانم بیوه توفروشگاهمون صیغه اش کرده بود

خدا پدرتون رو بیامرزه ، الان پیش مادرتی؟چندسالته؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
اصلا اینجوری نیست والا من که یه ماهم بهش نکردم باز ازدواج میکنم نکنیم مهم نیست

خاطرات هیچ موقع فراموش نمیشن بلکه فقط کمرنگ میشن توی گوشه از ذهنت میمونن

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
چرا دارم تقریبا ۶ ماهه با من بود باباش براش هیچ پولی نمیزد خانوادمم گفتن بچشو بهش بده دیروز اومد برد ...

بچت ۶ماهشه؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره