2777
2789
نمونش من

خیلیا هستن این جورن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من معلقم رو هوا یه بچه دارم یه بچه خیلی مهربون و با تربیت بخاطر اون موندم و اظهار پشیمونی شوهرم که البته میدونم ادم خیانت کار درست شدنی نیست اما مجبورم تا تموم شدن درسم و مستقل شدنم بمونم خیلی ساله ازدواج کردم سنم کم بود خیلی سخته خیلی سخت دوسش هم نداشته باشی به زندگیت وابسته شدی حتی اگر از خودش حالت بهم بخوره

خالی
شوهر من کلی تلاش کرد ما بهم رسیدیم هر شرطی گذاشتم قبول کرد هیچ کسی باور نمیکرد من به خونوادش گفتم

منم ب خواهر و برادرش گفتم 

ولی راستش مادرش چون مسن هست و خیلی زن خوبیه 

دلم نیومد بگم 

چون گفتم ی وقت سکته می‌کنه 

گفتم بذار خودشون کم کم میفهمن

بوی نم بارون 😍🌧️☔
نداشتن طلاق دلیل بر گل و بلبل بودن زندگیاتون نیست،،بعضیا به خاطر حرف مردم یا بحثای دیگه جدا نمی شن و ...

دقیقا همینه تو خانواده ما هم طلاق نبود نه اینکه همه گل و بلبل باشه نه چون عیب بود ابرو می‌رفت من که میگفتم بابام می‌گفت طلاق نداریم کو فقط تویی آبرومو می‌بری بعد یک سال دختر عموم و دختر دایی بابام جدا شدن بابام یکم آروم شد