2777
2789
عنوان

قرص گلوریا !?

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
اصلا برنمیتابم چجوری طرفدار این رژیم هستید !  شما بوی نان داغ بربری و تافتون و سنگک مستتان نمی ...

خوب عزیزم شما که هدفت لاغری بهتره بایه روش خوب جلو بری مطمن باش تاسختی نکشی درس نمیشه این قرصا بی نهایت ضرر داره همین رژیم و دوهفته بگیر یه مقدار وزنت و بیار پایین بعد باورزش کم کن بدنت سالم میونه

پس منتظر عوارض بعدش هم باش 🤷🏻‍♀️

اگر منتظر چیزی باشی آن چیز هم منتظر تو خواهد بود !

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو داراز مدت منیزیم بدنت پایین میاد به دندونات مخصوصا اسیب میزنه هرچند مکملم مصرف میکنی ولی نهایت پن ...

منیزیوم ۳۰۰ میخورم در روز بعد وقتی چیت نشه اسیب نداره 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
خوب عزیزم شما که هدفت لاغری بهتره بایه روش خوب جلو بری مطمن باش تاسختی نکشی درس نمیشه این قرصا بی نه ...

بهش فکر کردم اما واقعیتش یه هفته دووم نمیارم   خیلیییی برام سخته نون رو حذف کنم آخه عاشق نونم ‌‌...حتی با حذف برنج و قند مشکلی ندارم اما نون !!! 

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
تو داراز مدت منیزیم بدنت پایین میاد به دندونات مخصوصا اسیب میزنه هرچند مکملم مصرف میکنی ولی نهایت پن ...

و چقدر تاسف ناکه که من نمیتونم این رژیمو بگیرم بخاطر علاقم به نون ای خدااااا

تا حالا رژیم موفقی داشتی دوستم

من هميشه رژيم بودم بدنسازى كار ميكنم ولى اگه رژيم راحت ميخواى دكتر كرمانى خوبه همه چى ميخورى به اندازه برادرزاده ام از سايتش رژيم گرفت ١ ماهه ٧ كيلو لاغر شد همه چى هم داشت رژيمش حتى ساندويچ و پيتزا

من هميشه رژيم بودم بدنسازى كار ميكنم ولى اگه رژيم راحت ميخواى دكتر كرمانى خوبه همه چى ميخورى به اندا ...

چی هست رژیمش؟؟ چه نوعیع؟ کتو یا وجن....

نه ضرر نداره با اصول پیش بری ولی خیلی خوبه اون دوزه تثبیت نگه داشتنش باید رعایت کنی که بمونه 

ببخشر خانومی شما بعد صبحانه قرصو میخوردی یا ناشتا