بچه ها من قرص گلوریا رو روزی یه دونه مصرف میکنم به صورت ناشتا ...تقریبا تا ۴-۵ساعت اشتهامو میبنده و سرحالم و وراج....اما بعد اون کسل میشم و عصر ها گشنم میشع بنظرتون دوزشو بیشتر کنم و روزی ۲تا مصرف کنم که جلوی شام خوردنمو بگیره؟؟ نگرانم به کبدم آسیب بزنه😟
من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
من با رژیم ۱۰۵ بودم شدم ۷۵ دوسال موند ثابت دیگ رژیم ج نداد بهم رفتم قرص گرفتم گلوریا اول تا ۷۲ اومدم تموم شد رسیدم به ۸۰بعد بلک اسلیم خوردم و کم کردم و باز زیاد شدم و الفا چندتا دونه خوردم که اونم دوبرابر برگشت .. و الان از ۷۵ ثابتم شدم ۹۳ و الان کتوام تو بیستروز رسیدم ۸۶
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
بشین.رژیم کتوژنتیک بگیر خداسسسس کم میکنی تا حد سیری هم میخوری ولی بعضی چیزا حذف میشه برات
خیلی رژیم خوبیه من شوهرم گرفت ۱۴کیلو کم کرد البته طولانی مدت ضرر داره سه هفته گرفت بعد از اونم یواش یواش ازش خارج شد الان حدود یکساله که وزنش فقط دو کیلو اضافه شده
نه ضرر نداره با اصول پیش بری ولی خیلی خوبه اون دوزه تثبیت نگه داشتنش باید رعایت کنی که بمونه
تو داراز مدت منیزیم بدنت پایین میاد به دندونات مخصوصا اسیب میزنه هرچند مکملم مصرف میکنی ولی نهایت پنج هفته باید سفت وسخت بگیری خدای من شوهرم بینهایت رعایت میکرد هیچ قندی وارد بدنش نمیشد واینکه میگفت بهترین رژیم دنیاست چون همیشه سیری
بعد صبحانه بخور اینجوری معده ات داغون میشه و تاثیر قرص بعد صبحانه بیشتره .قرار نیست خودت و داغون کنی یا خیلی سریع لاغر بشی که سریع هم برگرده سر جاش،اهسته و پیوسته پیش برو