2777
2789
عنوان

قرص گلوریا !?

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
من عاااشق نون هستم و رژیم کتو رو نمیتونم راستش

من با رژیم ۱۰۵ بودم شدم ۷۵ دوسال موند ثابت دیگ رژیم ج نداد بهم رفتم قرص گرفتم گلوریا اول تا ۷۲ اومدم تموم شد رسیدم به ۸۰بعد بلک اسلیم خوردم و کم کردم و باز زیاد شدم و الفا چندتا دونه خوردم که اونم دوبرابر برگشت .. و الان از ۷۵ ثابتم شدم ۹۳ و الان کتوام تو بیست‌روز رسیدم ۸۶

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین.رژیم کتوژنتیک بگیر خداسسسس کم میکنی تا حد سیری هم میخوری ولی بعضی چیزا حذف میشه برات 

خیلی رژیم خوبیه من شوهرم گرفت ۱۴کیلو کم کرد البته طولانی مدت ضرر داره سه هفته گرفت بعد از اونم یواش یواش ازش خارج شد الان حدود یکساله که وزنش فقط دو کیلو اضافه شده 

خلاصه پشیمون نمیکنم که نخوری ولی برگشت داره معده باز تر میشه اشتهاتم بیشتر 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اولا که حتما حتما صبحانه کامل بخور و بعد صبحانه قرص و بخور  خیلی هم صبح زود نخور که بیشتر مثلا ...

بعد صبحانه بخورم یا ناشتا؟؟؟؟؟

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
خیلی رژیم خوبیه من شوهرم گرفت ۱۴کیلو کم کرد البته طولانی مدت ضرر داره سه هفته گرفت بعد از اونم یواش ...

نه ضرر نداره با اصول پیش بری ولی خیلی خوبه اون دوزه تثبیت نگه داشتنش باید رعایت کنی که بمونه 

خیلی رژیم خوبیه من شوهرم گرفت ۱۴کیلو کم کرد البته طولانی مدت ضرر داره سه هفته گرفت بعد از اونم یواش ...

اصلا برنمیتابم چجوری طرفدار این رژیم هستید ! 

شما بوی نان داغ بربری و تافتون و سنگک مستتان نمیکند؟! 

احتمالا من عجیب الخلقه هستم !

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
ببین شاید پنج روز اینا با یدونه ج‌اب داد بعد از ظهر گشنم میشد فاز مجبت میگرفتم 😂🤨 بعد سردرد بیخوا ...

مرسی گلم 

چربى سوز فقط بعدش حتما بايد ورزش كنى نميشه بخورى و فعاليت نكنى

اگر نای ورزش داشتم دست به دامن این قبیل مواد شیمیایی نمی گَشتم●•°!!!

نه ضرر نداره با اصول پیش بری ولی خیلی خوبه اون دوزه تثبیت نگه داشتنش باید رعایت کنی که بمونه 

تو داراز مدت منیزیم بدنت پایین میاد به دندونات مخصوصا اسیب میزنه هرچند مکملم مصرف میکنی ولی نهایت پنج هفته باید سفت وسخت بگیری خدای من شوهرم بینهایت رعایت میکرد هیچ قندی وارد بدنش نمیشد واینکه میگفت بهترین رژیم دنیاست چون همیشه سیری

بعد صبحانه بخورم یا ناشتا؟؟؟؟؟

بعد صبحانه بخور اینجوری معده ات داغون میشه و تاثیر قرص بعد صبحانه بیشتره .قرار نیست خودت و داغون کنی یا خیلی سریع لاغر بشی که سریع هم برگرده سر جاش،اهسته و پیوسته پیش برو 

بعد صبحانه بخور اینجوری معده ات داغون میشه و تاثیر قرص بعد صبحانه بیشتره .قرار نیست خودت و داغون کنی ...

مطمئنی تاثیرش بعد صبحونه بیشتره ؟ یعنی تا شب بی اشتهات میکنه؟؟؟