2777
2789
عنوان

دعوا شوهر

172 بازدید | 9 پست

سلام به همگی من 13سال ازدواج کردم شوهرم همه جوره خوب بود یه دو سالی که تشنج کرده بعد تشنج قرص میخوره،مهمون داشته باشیم فامیل ما باشن نخوابن شب سردرد میگیره سر من نق میزنه قبلا هیچ وقت نق نمیزد الان دخترم از ماشین پیاده شد جلو تو بغل من بود شوهرم پیاده شد رفت در حیاط ببنده من هنوز تو ماشین بودم که دخترم از سمت راننده اومد بیاد داخل ماشین انگشتش گیر کرد سیاه شد شوهرم هزار تا داد بیداد کرد که حواست نبوده منم جواب داد ولی دلم گرفته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حساس تر شده  چرا فامیل میان مهمونی خونتون می‌مونن  منم دوس ندارم شب کسی خونم بمونه مگر ا ...

یکماه کامل مهمون داشتم ،بهم میگه خدا کنه مثل من سردرد بگیری بفهمی من چی میکشم،اخه دختر من دو سالش نمیشه مهمونا که بچه دارن دخترم خودش باهاشون بازی میکنه،نمی یاد بخوابه،دخترم روز میخوابه،من از رفتار شوهرم ناراحت میشم فکر میکنه من عمدا اذیتش میکنم،بهس میگم قبول نداره،چند بار اومدم تو خونه باهاش  قهر کردم معذرت خواهی میکنه ولی باز همون ادمه

حساس تر شده  چرا فامیل میان مهمونی خونتون می‌مونن  منم دوس ندارم شب کسی خونم بمونه مگر ا ...

از شهر دیگه مییان،ما شیرازیم خواهرام اطراف شیراز،شهر خودمون شیراز ،خونه بابام هم دیگه نیست مییان خونه ما

یکماه کامل مهمون داشتم ،بهم میگه خدا کنه مثل من سردرد بگیری بفهمی من چی میکشم،اخه دختر من دو سالش نم ...

خواهرت هم بد نیست مراعات کنه ها 

یک ماه چه خبره ‌....منم بودم عصبی میشدم

خواهرت هم بد نیست مراعات کنه ها  یک ماه چه خبره ‌....منم بودم عصبی میشدم

اصلا با مهمون مشکل نداره،این اخلاقش که میگم می ریزه بهم میگه چرا دخترم دستش رفت تو در ماشین،چرا بچه فعلانی زدش،مواظب دخترم نبودی،انگار دخترم من نیست

خواهرت هم بد نیست مراعات کنه ها  یک ماه چه خبره ‌....منم بودم عصبی میشدم

من جوابش میدم ولی نمی دونم چه کار کنم رفتارش ترک کنه،تو جمع سرم داد نمیزنه وقتی خودمون هستیم دعوامون میشه میگه چرا دخترم کتک خورده