2777
2789
عنوان

خواهر شوهر موذی

425 بازدید | 8 پست

با سلام

خانم‌ها ما یه عروس داریم که تمام صفات بد رو یه جا داره، و مامانم به خاطر زندگی دادشم هیچ موقع به ما اجازه نمی داد تا جواب توهین های که به ما می‌کرد رو بدیم.!!

دیروز بله برون دادش کوچیکم بود. رفته بودیم خونه ی عروس جدید!!! آقا این عروس بزرگه سر تا پا سفید پوشیده بود. وخودش رو کشته بود که گل مجلس باشه! به عروس جدید نه سلامی داد نه موقع خداحافظی چیزی گفت! موقع رقصیدن ما همگی شاباش دادیم این از جاش بلند نشد! کارد بهش می‌زدی خونش در نمی اومد!!! عروس جدید و خانواده اش چقدر مهربان، چقدر خوش رو  حسابی به ما احترام گذاشتند. دختره همه چی تمام و علاوه بر اینا پزشک هم  هست.  دادش من شغل آزاد و نرمال! ای نمی دونین که چه حس خوشایندی بهم دست داده بود .وقتی می دیدم طرف داره  از حرص  و جوش خفه میشه! ( خواهشا فقط بهم توهین نکنید☺️😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شما اصلأ مربوط نمیشه چ رفتاری باهم دارن دوتا عروس دخالت نکنید ک آخرش زندگیه داداشتون مثل زندگیه ما ...

نه ما هيچ وقت بهش چيزي نميگيم، اين دنبال كوچكترين بهونه اي ميگرده تا اشوب به پا كنه! من از درون حس خوبي بهم دست داده بود كه داره حرص و جوش ميخوره!