2777
2789
عنوان

کار خوبی کردم؟

101 بازدید | 15 پست

کسی ک دوسش داشتم بدون هیچ دلیل و توضیحی ی دفعه رفت منم همون روز پیام خدافظی اینا دادم ک حتی اونم جواب نداد بعد س هفته ریمو و انفالوش کردم ک دیک کلا نباشه کار خوبی کردم؟ بعد متوجه شدم هنوز شمارم سیو داره عذاب وجدان دارم از ریمو و انفالویی ک کردم نمیدوتم کار خوبی بود یا ن

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این کارو نمی‌کردی ، اگر یه دفعه ای رفته بود تو هم یه دفعه ای می‌رفتی بدون هیچ حرفی ، چون مطمئن نبودی ، شاید براش یه اتفاقی افتاده بود ... 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
کاش این کارو نمی‌کردی ، اگر یه دفعه ای رفته بود تو هم یه دفعه ای می‌رفتی بدون هیچ حرفی ، چون مطمئن ن ...

عزیزم بیست و چهار ساعتع انلاین بود چ اتفاقی

نظرم عوض شد کاش قبل پیان خدافظی دلیل رفتنو میپرسیدی

خودش نگفت😕دارم تو ندونستن علت میسوزم 💔اخه همش ان بود اگ اتفاقی افتاده بود ک نمیتونست انلاین شه

عزیزم بیست و چهار ساعتع انلاین بود چ اتفاقی

بازم نباید قضاوت میکردی ، شاید نمیتونست باهات صحبت کنه به هر دلیلی ، سکوت میکردی بهتر اگر میخواست بره اینطوری تو هم مثل خودش باهاش رفتار میکردی اگر هم دلیل داشت کار اشتباهی نکرده بودی 

بازم نباید قضاوت میکردی ، شاید نمیتونستم باهات صحبت کنه به هر دلیلی ، سکوت میکردی بهتر اگر میخواست ب ...

اخه قبلا هم ی بار جوابم و نداد بعدادخودم بهش پیام دادم گفتم چرا این کارو کردی اونم گفت تو همون دختری هستی ک میخوام مستقل زیبا زرنک اینجوری بهت وابسته میشم😐بخاطر این

اخه قبلا هم ی بار جوابم و نداد بعدادخودم بهش پیام دادم گفتم چرا این کارو کردی اونم گفت تو همون دختری ...

اگر قبلا هم این کارو کرده بدتر ، مشخصه که کارش عجیبه چون تکرار کرده ، شاید به زمان احتیاج داشت تا بهت بگه

خودش نگفت😕دارم تو ندونستن علت میسوزم 💔اخه همش ان بود اگ اتفاقی افتاده بود ک نمیتونست انلاین شه

دیگه گذشته بیخیال باش اکثر پسرا بعد یه مدت بی محلی برمیگردن درست زمانی که دیگه برات مهم نیست

اگر قبلا هم این کارو کرده بدتر ، مشخصه که کارش عجیبه چون تکرار کرده ، شاید به زمان احتیاج داشت تا به ...

نمیدونم بنظرت بهش پیام بدم بگم فقط ی سوال ازت دارم رفتنت چ دلیلی داشت؟

[QUOTE=292767196]دیگه گذشته بیخیال باش اکثر پسرا بعد یه مدت بی محلی برمیگردن درست زمانی که دیگه برات مهم نیست[/QUOTE امیدوارم ی روزی ب جواب سوالم برسم