2777
2789
عنوان

دو راهی

57 بازدید | 6 پست

سلام خانوما تو رو خدا نظر بدین خیلی دلم گرفته

من تا یک سال پیش زندگی بدی نداشتم با وجود اینکه همسرم 9 سال پیش بهم خیانت کرده بود

بازم زندگی کردم هرچند با کمی دلسردی ولی یک ساله کاملا رفتارش با من سرد شده البته فهمیدم با مستاجرم رو هم ریخته با پیدا کردن پیام تو گوشیش وقتی فهمید فهمیدم ماشین و خونه به نام خودم داشتم که اون خریده بود ازم گرفت منم به خاطر بچه هام دادم گفت دیگه خوب میشم ولی فرقی نکرد مستاجرم رو مرخص کردم با مشکلات اونم رفت ولی شوهرم از وقتی اون رفته خیلی بدتر شده تا دیگه کنارم نمیخوابه

خانوما البته منم دیگه دوستش ندارم تا الان هرکار کردم به خاطر بچه هام بوده ولی روز به روز بدتر میشه 

به نظرتون چکار کنم اون به من بی محلی میکنه مشاور میگه محبت کن وقتی محبت میکنم بدتر میشه

در ضمن هروقت شام با شوهرم و بچه هام میرم بیرون دختره که با شوهرم رابطه داشته سبز میشه 

شوهرم میگه من مقصر نیستم

راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفت مشکل من خونه ای هست که خریدم برات  منم اعتماد کردم ولی 500 سکه مهریه ام هست

یعنی چون خونه به نام شما بوده خیانت کرده؟ چه رویی داره. نباید میدادی و چون خیانتو تکرار کرده بود ترکش میکردی. بخشش فقط یک بار جایزه. شک نکن الانم با اون پتیاره در تماسه. میارتش جلوی روت که عصبیت کنه ولی تو عصبی نشو. اگه بخوای ولش کنی میتونی خرج خودتو بچه ها رو بدی؟

یعنی چون خونه به نام شما بوده خیانت کرده؟ چه رویی داره. نباید میدادی و چون خیانتو تکرار کرده بود ترک ...

درآمدی ندارم ولی مهریه ام رو بذارم اجرا

خانواده ام هستن ولی اون بنده خداها هم توانی دارن

سخته عصبی نشم خیلی سخت

درآمدی ندارم ولی مهریه ام رو بذارم اجرا خانواده ام هستن ولی اون بنده خداها هم توانی دارن سخته عصبی ...

کاملا بهت حق میدم. اگه بجز ی خونه و ماشین چیزی نداشته باشه مهریه رو تقسیط میکنن. ولی اگه فکر می‌کنی بری خودتو و بچه هات به سختی میافتن بمون و محلش نذار. نباید اموالو برمیگردوندی.ولی باهاش در رابطه اس