2821
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 58 پست
شوهرمم همینجوری منو مجبور میکرد بخورم بعد نوبت خودش شد باید میخورد هی میگفت این چیه😂منم به زور مید ...

😂😂😂اگه برای بچه میخوریدکه پسر بشه زیر نظر دکتر ویتامینهاشو بخور.تره تیزک هم بخور

فشارت نیفتاد😐

آخه من عاشق ترشی جات و آبلیمو هم برای همین سختم نبود اما حالم چرا بد شد ولی ارزششو داشت 

و اینکه اتفاقا الان چند وقت بدجور هوس ترشی کردم منتظرم زود پریود بشم تموم بشه بعد بخورم آخه من درد های پریودم وحشتناکه ولی خب نمی‌دونم چرا پریود نمیشم چند وقته 

من ترشی دوست دارم اما این سری هوس کردممم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂😂اگه برای بچه میخوریدکه پسر بشه زیر نظر دکتر ویتامینهاشو بخور.تره تیزک هم بخور

من میگفتن واسه تخمدان خوبه میخوردم شوهرمم مشکل اسپرم داشت گفتن بخوره خوبه ولی مگه خورده میشد دو روز به زور خورد دیگه نخورد🥴😂

من میگفتن واسه تخمدان خوبه میخوردم شوهرمم مشکل اسپرم داشت گفتن بخوره خوبه ولی مگه خورده میشد دو روز ...

عزیزم سونو رفته؟برای اسپرم فقط یک چی خوبه واقعأ عالیه من به شوهرم دادم خیلی خوب شد ولی الان من مشکل دارم

عزیزم سونو رفته؟برای اسپرم فقط یک چی خوبه واقعأ عالیه من به شوهرم دادم خیلی خوب شد ولی الان من مشکل ...

آره سونو رفته واریکوسل داره قبلا هم داشت عمل کرد خوب شده بود ولی باز برگشت کرده چی هست گرده نخل؟اونو گیر نیاوردم ولی قرص داد دکتر خیلی بهتر شده

آره سونو رفته واریکوسل داره قبلا هم داشت عمل کرد خوب شده بود ولی باز برگشت کرده چی هست گرده نخل؟اونو ...

آره واریکوسل دوباره برمیگرده.شما کجایی هستید.نه عزیزم گرده نخل نیست.پودر خرنوب باید آسیاب کنی.پس شما مشکل نداری واز شوهرتونه.پیشنهاد دوستی میدم بهت میگم چکار کنی که شوهرت خوب بشه

2824
2823
2791
2779
2792