2789
عنوان

دیرشدن پریود

100 بازدید | 17 پست

سلام خوبین وستان من 1 روز از پری شدنم گذشته به نظرتون تست بگیرم ؟

امروز ک حالمم خیلیی قاطیه دلپیچه دارم و حالت تهوع همش    میگین از علایم بارداری نیست ؟چون برج قبلی اقدام داشتم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا نینی داریییی😍😍

ایشالله خدا از دلت بشنوه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    

اگه سابقه تاخیر نداشتی و علائم بارداری داری،احتمال داره باردار باشی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دیر پریود شدن ینی نینی😬😁☺️

یعنی میگی بیبی بگیرم نشون میده ؟

اگه سابقه تاخیر نداشتی و علائم بارداری داری،احتمال داره باردار باشی

پریود هام ک منظمه علایم هم میگم کمردرد  دارم مخصوصا وقتی یکم کار میکنم امروز حالت تهوع هم داشتم از بعدازظهر دلپیچه اومده جزوش باخودم میگم شاید مریض شدم نمیدونم چکار کنم؟

برات حمد خوندم عزیزم..امیدوارم با خبر خوش تاپیک بزنی♥️توکل کن به خدا و امام زمان

مرسییی عزیزدلم مرسییی ایشالله به حاجت دلت برسی

پریود هام ک منظمه علایم هم میگم کمردرد  دارم مخصوصا وقتی یکم کار میکنم امروز حالت تهوع هم داشتم ...

یه بی بی چک فردا بزن،احتمال داره باردار باشی گلم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ایشالا که بارداری ولی باشی هم هنوز خیلی زوده برای علائم و تهوع و این چیزا بیشتر این حسن بخاطر تلقینه ...

پس شاید مریض شدم چون اخه دلمم میپیچه و گلاب به روتون بالا هم اوردم

ایشالا که بارداری ولی باشی هم هنوز خیلی زوده برای علائم و تهوع و این چیزا بیشتر این حسن بخاطر تلقینه ...

نه ببین بخدا ی سریا باردار میشن انگار اولش مریض میشن من اون ماه اول بارداریم همینطوری شدم بیچاره مادر شوهرم گفت شاید بارداری میگفتم نه بابا الان ک معلوم نمیشه دیگه سه روز از تاریخ پری گذشت بیبی زدم مثبت

نه ببین بخدا ی سریا باردار میشن انگار اولش مریض میشن من اون ماه اول بارداریم همینطوری شدم بیچاره ماد ...

اره من سر بچه اولم هم 1 روز از پریودم گذشت تست زدم مثبت بود این یکی رو  6 روز قبل از پریود تست زدم منفی بود میترسم حالا تست بزنم منفی باشه یوقت اونموقع از اونطرف هم پری نشدم و همشش خستم باورت نمیشه من اصلا روزا نمیخوابم ولی الان چند روزه ک همشش دلم میخواد اینطرف اونطرف بخوابم بدنم کوفتس به هم