2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه راجع به دوره ها و هزینه هاش توضیح بدی؟؟

۳تا دوره که بکیش دوره فوق تخصص اینستاگرام که کلیدی ترین دورس 

دوره موسک ۴تا سر فصل داره که فصل اولش دوره موشک و ریلز و استوری که داخلش ۵۵تا تکنیک که ریلز و استوری یاد میده که هرکسی این استفاده کنه بازدید ریلز و ایتوریش مثل موشک میترکه که حاصل کلی تجربس

تو فصل دوم پادشاهی ریلز و پست یاد داده که چجوری تو اکسپلور بمونی و پادشاهی کنی 

تو فصل سوم اموزش ساخت ۱۰۰تا استوری خلاقانه اموزش میده

تو فصل ۴ هم که اموزش انواع چالش هارو‌ اموزش داده 

که با استفاده از این تکنیک ها بازدید ریلز و استوریت بالا میره 

و ۳ماه پشتیبانی ۲۴ساعته داره یعنی تا ۳ماه هر مشکلی داشته باشی پشتیبانی میشی یعنی به محض خریداری پشتیبان تماس میگیره که چجوری باید از این دوره استفاده کنی

دوره بعدی دوره بلاگر شو هستش که تو این دوره صفر تا صد اینستاگرام کامل اموزش دادیم 

اموزش ساخت اکانت اینستاگرام و امنیت پیج 

و تمام ترفندهای اینستاگرام و چگونه تولید و محتوا کنیم و اموزش و ادیت عکاسی و ویدئو و قانون هشتگ گذاری و  همه این هارو کامل اموزش میده بعد میره اموزش بلاگری که چجوری استوری بزاری و پست بزاری و زبان بدن و چجوری تو پست هات از فالورها تعامل بگیری پشتیبانی ۳ماه ۲۴ساعته داره و همیشه اپدیت میشه و در دسترسه براتون قیمت هم ۳/۲۰۰

تو دوره فوق تخصصی که همه این سر فصل هارو‌گفتم داره که کامل تره و دوره اکسپلور دوره واتساپ بیزینس و دوره تلگرام داره 

و قوانین و قاوعد اینستاگرام صفر تا صد توضیح داده 

این دوره مناسب کسایی که میخوان کسب و کار راه بندازن 

و یا بلاگر بشن میخوره و خیلی اپشن های دیگه داره خلاصه بهت گفتم قیمتش ۶/۸۰۰ و پشتیبانی ۱ ساله داره و همیشه اپدیت میشه و قابل دسترسه