قراره تلفن بزنیم ب خانواده ی دختر خانومی،اگه اوکی بودن با شرایطم بعدش چی میگن؟ میگن رسمی بیاید یا میگن قبل خواستگاری چندبار همو ببینید؟ اصلا روم نیس برم خونشون مثلا برا صحبت کردن میشه بهشون بگم اگه میشه کافی شاپی جایی قرار بذاریم؟
اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
برید خونه شون رسمی حرف بزنید اوضاع زندگیشون ببینید بعد هم اگر اوکی بودید بیرون و آشنایی بیشتر ...ولی خب من اگر میدونستم کیه میگفتم این نی نی سایت عضو قبولش نکنی 😁😁
بستگی داره چی بگن، اما معمولا چندبار میرین بیرون اگر اوکی بودین میرین خانوادگی داخل منزل آشنا میشین، بعدش در مورد رسومات حرف میزنین بعد اگه اوکی شدین خواستگاری انشالله
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .