2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به زودی.. منتظر باش و شدیدا امیدوار

کاش میشد دیگه بهش فکر کنم.اون اتفاقاتو فراموش کنم؟واسه همه همینطوره ک نتیجه بدیاشونو میبینن؟شما خودتون دیدید که طرف جزای کارشو ببینه؟

شک نکن خدا خودش گفته اگر من از اونی که ظلم کرده انتقام مظلومو نگیرم خودم ظالمم منتهی بعضیا چسبیدن به همین دنیا میگن خوب ما که حدیدیم خدا انتقام بگیره شاید گرفته و تو ندیدی یا میگن اون دنیا نیست باشه هم اونور به چه درد میخوره درصورتی که اونور اصل کاریه منتهی ما چون با اون عالم انس نداریم درک نمیکنیم 

یجوری از دلشون درمیاره که خودتم دلت میسوزه واسشون.دیدم که میگم 

کاشکی واقعا اینجوری باشه.اینقدر اذیتم کردن دستمم به جایی بند نیست.خواب راحت واسم آرزو شده.دیشب ی دفه از خواب پریدم ناخودآگاه دستام رفت سمت آسمون گفتم خدایا خودت نجاتم بده

کی دیگه به قیمت رفتن عمر آدمی

اتفاقن تواوج خوشبختی چنان انتقامی میگیره که شاخ درمیاری.خالم میخاست باتهمتاش زندگیمو به هم بریزه چنان بلایی سرش اومد که دیروز دلم واسش سوخت.نمازو روزه هاش به موقعس ولی من اصلا نمیخونم ولی خب تلافی رواز دلش دراورد