2777
2789
عنوان

رفتم کلانتری

2293 بازدید | 37 پست

اونجا ب شوهرم زنگ زد مامور گف بیا دست زنت بگیر ببر تو خونه کتک نزن اصلا درگیری فیزیکی نداشته باشید اونم گفته تقصیر من نی خودش بساد من بیمارستان هستم.

بعد من اومدم بیرون با گریه زنگش زدم فشم داد گف من دیگ نمیام تو خونه اونقد اونجا بمون بپوس دیگ هم ب من زنگ نزن بی حیا شدی بی آبرو هستی الان هرچی میزنگم ج نمیده بیشتر از ۱۰۰ بار زنگ زدم

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

کلانتری رفتی چیکار؟

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از اون ور میری کلانتری  از یه ور دیگه بهش زنگ می زنی

گف نمیام خونه تکلیفمو باهات روشن میکنم زنگ زده ب مامانم فش داده کلی ب من

وا خوب تو که میخوای باهاش زندگی کنی چرا رفتی کلانتری بعدی این طوری کنی به نظرم جو سایت گرفتت

میخام آدم بشه اینقدر بهم زور نگه

آخه چرا کلانتری رفتی عزیزم لااقل می‌رفتی یکم میچرخیدی تو خیابونا اعصابت ک آروم شد برمیگشتی خونه من خودم همیشه بحث و دعوا ک میکنیم حتی خونه بابامم نمیرم میرم یکم دور میزنم آروم ک شدم برمی‌گردم 

تایپک قبلم بخون

ببین رفتم تاپیک قبلتو خوندم واقعا حق با همسرته چقدر بی ملاحظه ایی حالا جمعه بوده یا هرچی لابد کار داشته که رفته بعدم سر یه چیز مسخره بلند شدی رفتی کلانتری عقلت کجاست واقعا حداقل نمیتونی خودت تصمیم بگیری با بزرگتری چیزی مشورت کن بعد عمل کن