2821
2789
عنوان

جوش صورت

107 بازدید | 13 پست

یه مدت کلیندامیسینگ زدم خوب بود بعد ژل اریترومایسین زدم.ولی بازم بعد یه مدت جوش میزنم.  راه حلی ندارین ک کلا صورتم جوشاش بره. قرص چاقی هم میخورم احتمالا کبدم چربه.  برا کبد چرب چ باید کرد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تا کبدتو درست نکنی همش جوش میزنی عرق کاسنی و اینا اصل گیر بیارم بخور.عرق خار مریم کاسنی شاطره خوبه.و اینکه قبل هر وعده ی قاشق چایخوری زردچوبه بریز تو آب و بخور 

حالت بهم میخوره زردچوبه رو بریز تو کپسول بخور

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

اگه مشکل داخلی باشه با هیچی نمیره باید اونو درمان کنید 

من نزدیک پریودم چونه م پر از جوش میشه جدیدا مترونیدازول میزنم درجا خشکشون میکنه جاشونم نمیمونه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اگه مشکل داخلی باشه با هیچی نمیره باید اونو درمان کنید  من نزدیک پریودم چونه م پر از جوش میشه ...

کپسول ک میخورم ماه بعد یا پریود نمیشم اگرم بشم اذیتم میکنه یادیرتر

2828
2791
2779
2792