2777
2789
عنوان

خاهر عقده اي

342 بازدید | 35 پست

حالم ازش بهم ميخوره حالا چون خودش ميخاد عقد كنه داد ميزنه بمن ميگ برو گمشو با دوسپسرات  اونم جلو مامانم حالا يدونه دارم اونم چندساله سوخته ازينكه چنسال باهاشم 😐بعد بخاطر پسىره اومد منو زد منم زدمش

جز اينكه هول پسراست و عقده ايه چيز ديگه ب ذهنم نميرسه 😐

كاش خاهر نداشتمممم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولش کن .

حرفی نزن .

دو روز بعد عقد زیر لگدای شوهر و خانواده شوهر له خواهد شد .

دلت خواهد سوخت ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اماااان از خواهر بد😫😫😫 یعنی کبابم از دستش

واقعا خاهر بد و حسود مثل رفيق ناباب يا دشمن ميمونه ديگ فك كن من از خاهرمم ميخورم چ برسه غريبه دلم گرفته واقعا 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
واقعا خاهر بد و حسود مثل رفيق ناباب يا دشمن ميمونه ديگ فك كن من از خاهرمم ميخورم چ برسه غريبه دلم گر ...

منم پراز دردم عزیزم

فکر کن دوتامون سنمون بالا رفته الان بخاطر پدرومادر پیرم مجبورم تحملش کنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همه خواهرا ازدواج ک میکنن همینن  همشو درک میکنم  من اهل دوستی با پسر نبودم ب من میگفت هم ...

والا من عقد کردم هرجا گردش رفتیم بردمش ،بعد عروسیم میومد قراراست از خونه من میرف روزای اول عروسیم همش خونه ما پلاس بود ولی نفهمید اخرش

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
همه خواهرا ازدواج ک میکنن همینن  همشو درک میکنم  من اهل دوستی با پسر نبودم ب من میگفت هم ...

خب اين عقده اي بودن طرفو نشون ميده،خودش صدتا دوسپسر داشته خداشاهده چقد هواشو داشتم يموقع لو نره 🥲بعد اون چيكار ميكنه..؟ هعي

حوصله ندارم ولم كنيددد💀