2777
2789
عنوان

اصلا حوصله شوهرمو ندارم دیگه

306 بازدید | 11 پست

ازش خیلی متنفر شدم اصلا حوصلشو ندارم از بس دعوا کرده باهم پرخاشگری کرده تو حرفامون ک منم کلا سرد شدم 

موقع هایی ک خونه نیست تنها باشه هرچیزی گیرم بیاد یا می‌شکنم یا محکم میگویم به دیوار و آنقدر فحش میدم بهش تا آروم بشم 

دیروز خیلی گریه کردم بلند بلند گریه میکردم میگفتم خدایا چرا این انقدر منو اذیت می‌کنه 

شوهرم ازم ی روانی ساخته دلم نمیخواد از خواب بلند بشم غذا بخورم 

شکل افسرده ها شدم همش 

😔

ببین وقتی ارومه کارتشو بگیر بعد که حرفتون شد برو بیرون خرید کن برای خودت انقدر حالت خوب میشه بعد از دعوا اصلا خونه نمون چون برای خالی شدنت ضرر میزنی هم به خودت هم به خونه 

میشه دلبرانه بنگری...!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جا خوندم بیشتر کسایی که دچار مشکلات روان شدن و مراجعه میکنن به تراپیست   بیمار حقیقی  توی خونشونه واون باید میومده برای درمان 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
عزیزم💔 منم امروز باهاش دعوام شد فحش دادم بهش اونم با قهر رفت سرکار دم در اومدم جلوش گفتم نمیذارم ...

من مثل شوهرم نیستم وقتایی ک اعصابمو خورد کنه تا یک هفته داغونم حوصله هیچی ندارم 

از بس تو این زندگی اذیت شدم حالم ازش بهم میخوره کلا همش شده حرف حرف خودش هرچی این میگه باید باشه واقعا لذت نمی‌برم از زندگی باهاش خودش خانواده اش عین مرده زده ها میمونن یعنی افسرده هم نباشی با وجود اینا میشی 

هروقت حالم خوش بوده شوهرم ریده به اعصاب من 

😔 ببین وقتی ارومه کارتشو بگیر بعد که حرفتون شد برو بیرون خرید کن برای خودت انقدر حالت خوب میشه بعد ...

رابطه جنسی دیگه دوست ندارم باهاش داشته باشم شش ماه اینطوری شدم بدم اومده بخوام سمت من بیاد 

از بس سردم کرده من با هر دعوایی ک میکنیم کلا از بین می‌رم شدم عین مرده ها 

😔 ببین وقتی ارومه کارتشو بگیر بعد که حرفتون شد برو بیرون خرید کن برای خودت انقدر حالت خوب میشه بعد ...

واقعا این چیزا دیگه خوشحالم نمیکنه چون بچه ک نیستم 

چیزای بزرگ از این می‌خواستم  خونه بزرگ میخواستم برام نمیخره لج کرده همش به فکر اینه ی مغازه بخره حالم ازش بهم میخوره 

واقعا این چیزا دیگه خوشحالم نمیکنه چون بچه ک نیستم  چیزای بزرگ از این می‌خواستم  خونه بزر ...

اره ولی خرید هر چند کوچیک هم روحیه ادمو عوض میکنه و هم وقتی بیرون هستی و راه میری فکرت از شکستن وسایل پرت میشه 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
خب اینا رو به خودشم گفتی؟

قبلا گفتم ک بدنم ضعیف شده باهام دعوا نکن 

اذیت میشم 

ولی اینکه بگم نمبخوام باهات رابطه داشته باشم نه نگفتم چون نیتونم بگم میترسم 

قبلا گفتم ک بدنم ضعیف شده باهام دعوا نکن  اذیت میشم  ولی اینکه بگم نمبخوام باهات رابطه د ...

اتفاقا باید بهش بگی اگه نسبت بهت بیتفاوت شدم مقصر خودتی بزار به این بهونه اخلاقشو درست کنه

میشه دلبرانه بنگری...!؟
اتفاقا باید بهش بگی اگه نسبت بهت بیتفاوت شدم مقصر خودتی بزار به این بهونه اخلاقشو درست کنه

اینطور ک گفتم گفت باشه بابا نخواستیم بدتر بی محلی کرد اصلا فرقی براش نداشت