یه مدت هست که یه جایی کار میکنم که حقوقش هم خیلی کمه اما چون نیاز دارم راضی ام. متاسفانه دیروز تو محل کار یه حلب خیارشور بزرگ افتاد روی پام و انگشت پام شکست...بعدش بردنم بیماستان و آتل گرفتن... یه مقدار هم صاحبکارم واسه اسنپ گرفتن به بیمارستان و داروهام و غیره خرج کرد که خواستم حساب کنم ولی بهم نگفتن چقدر شده و خجالت کشیدم... غرورم اجازه نمیده که واسم خرج کرده. الان هم توی خونه هستم اما نگران از دست دادن شغلم هستم ؛ دیروز خیلی گریه کردم. خیلی ناراحتم چون به پول نیاز دارم. میخوام وقتی پام خوب شد برم سر کار. به نظرتون به صاحبکارم چه پیامی بدم که هم باکلاس باشه هم محترمانه باشه و درخواست مرخصی کنم. من بلد نیستم و خجالت میکشم. شما میتونید لطف کنید تو متن پیام کمکم کنید؟! ممنون میشم. میخوام یه پیام رسمی باشه.
من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم تماس بگیر. تشکر کن. بگوخیلی اذیتتون کردم و از محبت و لطفتون ممنونم. بعد بگو یکم به خاطر اسیب دیدگی نگرانم اگه بیام سرکار سرعت کار همه رو پایین بیارم اگه اجازه بدید چند روز مرخصی بگیرم که یکم بهتر بشم بعد بیام سرکارم