2777
2789
عنوان

وسواس فکری

69 بازدید | 8 پست

از پنج شنبه شروع شد که همش میگم‌نکنه به مادرم احساسی نداشته باشم نکنه بخوام بکشمش نکنه واقعا هیچ احساسی ندارم الان تو این لحظه احساس میکنم که هیچ حسی ندارم نکنه نگران مرگش نشم و اینا قبلا دوبار این فکر اومده بود اولیش دو سه هفته دومیش حدودا یه ماه یا شاید بیشتر ولی خوب شد و همش میومد چن ثانیه میموند تو این مدت و میرفت که همراه با اظطراب شدید بود همش دارم گریه میکنم نمیدونم چرا اینجوری میشم اگر وسواس فکری باید چیکار کنم؟ من تا قبل اینم همش وسواس مرگ داشتم هی میارم مامانم چیزیش باشه یا بمیره یا مثلا با کوچکترین علائمی توی خودم و دیگران فک میکنم یه مشکل جدیه الان اون حس و نصبت به مامانم ندارم بیشتر نگرانم و اظطراب میگیرم نمیدونم از کجا میاد حتی خودمم میدونم فقط یه فکره ولی نمیتونم ازش خلاص شم 

مامانت رفتار و اخلاقش باهات خوب بوده ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ذکره اعوذ بالله من همزات الشیاطین و اعوذ بالله آن یحضرون ان الله هوالسمیع والعلیم  تلفظ صحیح از نت سرچ کن 

با صدایی که شنیده بشه بخون حداقل ده بار شب ده بار روز حرز احتجاب و دعای شصت قاف هم با صدای بلند بخون

یه دهه شصتی درونگرا

ایت الکرسی بخووون چهارقل 

صوتشووون هم گوش بده خوبه برات

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖