2777
2789
عنوان

بیاید داخل🍒💛

91 بازدید | 18 پست

سلام خوبین اومدم باهاتون درد و دل کنم

من ی دختر بیست ساله ای هستم دختری که تا حالا محبت پدری ندیده دختری که از همون بچگی افسرده بود دختری که باید همیشه از اطرافیان بدی های باباش رو میشنفت دختری که میگن باید بابایی باشه ولی من اصلا بود و نبودش برام مهم نیست هرکس هرچی میخواد بگه برام مهم نیست حالا بگن داری بی احترامی میکنید یا هرچی چون نه جای من بودن نه هیچی حرفشونم مهم نیست برام دختری هستم که تصمیم برای اینکه مادرم تو زندگی خیلی سختی ها کشید و آینده و جوونیش رو گذاشت پای بچه هاش کاری کنم ی لبخند رو لباش بیاد و افتخار کنه بهم درس خوندم ادامه دادم و دانشگاه رفتم و شاغل شدم و اگر هرچی پول بخواد در حد توان میدم بهش فعلا حقوقم ناچیزه

دختری هستم که تبدیل شدم ب یه آدم افسرده ب یه آدم وسواسی به ی آدم عصبی خسته شدم از بس این حرف ها رو زدم از بس خودم رو کم دیدم از بس خجالت کشیدم و خودمو پایین تر از بقیه دیدم فکر میکنم خسته شدم از بس باید این غصه رو داشته باشم ک قبول کنم پدری ندارم که بخواد پدری کنه در حقم پدری داشتم که نون بهم داده سرکار رفته مسکن داده ولی بدون هیچ محبتی و فقط از سر وظیفه

و الآنم این کارایی که کرده رو میگه توهم برو سرکار زحمت بکش و کمک کن من نمیتونم خودمو تو اذیت بندازم که دختر دارم اشکال ندارع خدایی هست این دنیا میگذره منم گریه ها کردم کسی نفهمید تو خودم ریختم تحقیر شدم کسی نفهمید تو خودم ریختم آدم از ی جایی به بعد انگار ظرفیتش پر میشه

ناشکری نمیکنم از خدا هم ممنونم بابت همه چی گله ای ندارم فقط خواستم حرف بزنم سبک بشم

نظری داشتید بگید ممنون که خوندید 🖊️♥️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

از این به بعد بگو

دختری هستم قوی

تحصیل کرده

شاغل

عاشق مادرم

رویای بهترین ها رو دارم

محتاج کسی نیستم

خدا همیشه با منه

من بدون کمک نزدیکترین کسم به بهترین جا رسیدم

من مادرم رو دارم

و خدایی که بشدت کافیست......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🥺🥺

ببخشید عزیزم 🥲♥️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
از این به بعد بگو دختری هستم قوی تحصیل کرده شاغل عاشق مادرم رویای بهترین ها رو دارم محتاج کسی ...

خیلی قشنگ گفتی جمله یکی مونده به آخر قربونت برم ممنون 

ولی ما همه محتاج هستیم ♥️

نه من عادت دارم به حال بدم 

چرا عزیزم ؟🥺

به خاطر اینکه زخم زیاد خوردم💔💔💔

انشاالله که از این به بعد زخم نخوری گلم و خوشحال و سرافراز باشی🌺

خیلی قشنگ گفتی جمله یکی مونده به آخر قربونت برم ممنون  ولی ما همه محتاج هستیم ♥️

درست میگی حرفات رو با عمق وجودم درک میکنم

چون پنج تا دختر دارم و شوهرم حاضره خار به چشمم بره و به پای دخترا نره. و حتی تصور اینکه بهشون توجه نکنه منو میشکنه. اما عزیزم برای قوت دل خودت هم که شده باید بگی بهش نیازی نداری تا رنج کمتری بکشی

و خدایی که بشدت کافیست......
ایشالله شما هم❤❤❤

فداتشم ممنون🌹

درست میگی حرفات رو با عمق وجودم درک میکنم چون پنج تا دختر دارم و شوهرم حاضره خار به چشمم بره و به پ ...

نه نمیگم محتاج بابام هستم میگم آدمی کلا محتاج شاید بشه در هر دوره زندگی 

ولی منظورم این نیست که من وابسته بابام هستم و نشستم که اون کاری کنه 

از درک و همدردیت ممنونم خدا پدر بچه هاتو برای بچه هات حفظ کنه خیلی خوبه پدر خوبی داشته باشی قدرش رو بدونن 🌺

از خدای بزرگ میخوام بهترین بهترین هایش رو از خزانه رحمتش روزیت قرار بده عزیزم

خییییلی ممنونم ازت مهربون باهاتون حرف زدم آروم شدم از حس مثبتی که داری واقعا ممنونم و انشاالله غم روی دلت برداشته بشه ❤️♥️