2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

263 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من میخوام با ۲۵۰۰ سکه پارسیان بخرم بعد یه ماه دیگه بفروشم بنظرتون بخرم یا پولم رو به صورت نقد نگه دارم چون یک ماه دیگه براش برنامه دارم... میشه لطفا کسایی که تجربه خرید یکه پارسیان دارن جواب بدن.. مرسی 

مثلا بخوای بفروشی راحت می‌خرن ازت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی یک ماه سودی نمیکنی که . مگر اینکه نگهش داری برای چند سال دیگه . من یک ماه پیش ربع سکه خریدم ۱۱ و نیم.  الانم همون قیمته .‌ولی ی سکه تمام سه سال پیش خریدم ۵ ملیون الان شده ۳۱ ملیون . پس طلا و سکه اگه میخای نگه داری بخر وگرنه اشتباهه ضرر میکنی 

با ۳۰۰, تومن میشه سکه پارسیان گرفت؟

من هرچی پول دستم بیاد اضافه بمونه باهاش سکه میخرم چون میمونه تودستم همش خرج میشه،الان بالای ۱۵۰ تا سکه دارم از۲۰۰ تومن بگیر تا ۳ تتومنی،هرچی دستم بیاد میخرم بمونه

توی یک ماه سودی نمیکنی که . مگر اینکه نگهش داری برای چند سال دیگه . من یک ماه پیش ربع سکه خریدم ۱۱ و ...

ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز. خب من میخوام برج بعدی یه زنجیر بخرم الان پول یه گرم رو دارم اما میخوام دو گرم بخرم واسه تورم میگم که ارزش پول حفظ بشه

ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز. خب من میخوام برج بعدی یه زنجیر بخرم الان پول یه گرم رو دارم اما میخ ...

یک ماه که چیزی نیست پارسیان برا پس اندازه 

شما پولتو بذار قرض الحسنه جایی که کارت نداشته باشی خرجش کنی ماه بعد پول بذار ردش طلا بخر میتونی تا ماه بعد صد تومن پنجاه تومن خورد خورد بذاری روش برسونی تا ۳ تومن