2777
2789
عنوان

بارداری

47 بازدید | 5 پست

سلام خانما و مامانای گل من هفته  هفت بارداریمه هفته ششم قلب جنین دیده شد حتی خوده جنین هم دیده شد گفت برا شنیدن صدا قلبش زوده دوهفته دیگه بیا میخوام بدون قلبش که تشکیل شده بود  الان یه هفته بعد برم به نطرتون صدا قلبش شنبده میشه الان هفت هفته ام

بله دیگه.

اگه همون ۶ هفته هم سنو داخلی میشدی صداش شنیده میشد

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله دیگه. اگه همون ۶ هفته هم سنو داخلی میشدی صداش شنیده میشد

خودم نخواستم سونو داخلی بشم چون تجربه بدی بعد از سونو واژینال داشتم  پارسال خون ریزی کردم سقط شد  گفت دو هفته بعد بیا شکمی انجام بدم تا صداش بشنوی

سلام دوستانی که اطلاعات طبی دارن راهنمایی کنین لطفا

من یه پسر اوتیسم 13 ساله دارم . قبلش خیلی به پزشکی شیمیایی و رایج ، اعتقاد داشتم هرکاری گفتن کردم . اسید فولیک قرص آهن مکمل واکسن .. آزمایش های غربالگری ... بعد از دوسال که تشخیص اوتیسم گرفتم به پزشکم مراجعه کردم و گفت هیچ توضیحی ندارم . در علم من چیزی برای پیشگیری از اوتیسم نیست. هفت سال بعد یک بارداری ناموفق داشتم که قلب جنین تشکیل نشد و بازهم هیچ توضیح یا درمان یا پیشگیری در علم مدرن براش وجود نداشت .

برای همین و دلایل دیگه به مرور به کل اعتقادم رو به پزشکی رایج از دست دادم . خیلی به ندرت به پزشک مراجعه میکنم و بخصوص داروهاشون رو نمیخورم

الان دوباره باردار هستم (با فرد دیگه ای ازدواج کردم ) . و قبلش با یک طیبب در ارتباط بودم و از عرقیجات و دمنوش ها استفاده میکردم .

نمیدونم میشه که اصلا مراجعه به هیچ پزشک  و ماما نکنم و پرونده پزشکی تشکیل ندم و بدون سونوگرافی و غربالگری ها ... فقط برای زایمان مراجعه بکنم ؟

اگر برم بهم حق انتخاب میدن که همه ی آزمایش ها رو انجام ندم ... یا همه ی نسخه هاشون رو اجرا نکنم؟

کسی تجربه ی مشابه داره ؟