2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی لایک کن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

گفت منم لایک کنید

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

سلام من الان ۲۰سالمه یه پسر دارم بچها من ۱۲سالم که بود واقعا هیچی نمیفهمیدم هیچی تک دخترم عستم حتی مادرم بهم نمیگفت مواظب خودت باش یا چی هروز صبح نیرفت سر گوسفندا ما توی شهر کوچیک زندگی میکنیم 

به همسایه داریم پسر همسایمون رفیقش اومده بود لونجا اون خدا لعنت کرده این فکرو انداخت توی سزش ک اینو کاری کنیم و....

چند روز بعدش پسر همسایمون هی میگف بیا بیا من نرفتم وولی بعدش رفتم نمیدونستم میخواد  چیکار کنه که باهام اون کارو کرد از پشت خدا لعنتش کنه ایشالا مادرش داغشو ببینه من واقعا بچه بودم مثل این موقع ک نبود الان شب روز ندارم خون گریه میکنم افسرده شدم چرا من چرا پیش رفیقاشم گفته فک میکنم همه به چشم خراب نگام میکنم ولی من خربودم😭😭😭😭😭

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤