2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثرا میگن دوران نامزدی خوش میگذره  خوشبخت باشی عزیزم  دوران نامزدی من ۱۰ روز هم نشد😂

اره واسه منم 

کاش اجازه داشتم بیشتر بشناسمش و بعد خودم تصمیم بگیرم برای عقد 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
اره واسه منم  کاش اجازه داشتم بیشتر بشناسمش و بعد خودم تصمیم بگیرم برای عقد

خوشبخت باشی عزیزم 

مسئله ما فرق میکرد 

نه عقد نه نامزدی نداشتیم 

۶ سال دوست بودیم دیگه نیاز به این دوران نبود

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
خوشبخت باشی عزیزم  مسئله ما فرق میکرد  نه عقد نه نامزدی نداشتیم  ۶ سال دوست بودیم ...

اهان ۶ سال 

خوشبحالت پس با عشقت ازدواج کردی 

حسرتی مونده رو دلم که دیگه باید به گور ببرمش

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

کلا دوران سختیه باید خیلی حواست به همه چی باشه..

خیلی دلخوری ها پیش میاد و اگه قبلش با طرف اشنایی داشته باشی بیشتر اذیت میشی چون داری دنیای کاملا متفاوتی رو با دوران قبلش تجربه میکنی..

بهداشت رو همیشه رعایت کن همیشه عطر بزن آدامس داشته باش احترامش رو تو جمع نگه دار وقتی با همدیگه هستید باهاش بگو بخند و خودت رو هم کامل در اختیارش نزار بزار برای داشتنت تشنه باشه 

قبل از زدن هر حرفی یه دور با خودت مرور کن بعد بگو تا هم حرفت سنجیده باشه هم خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد ،بحثتونم شد خدایی نکرده توی عصبانیت ادامه نده بزار بگذره آروم شو بعد حرف بزن باهاش ،و از همه مهم تر اصلا از گذشته تعریف نکن براش ، یه وقت حرف کم اومد یا حرف تو حرف شد به هیچ وجه از خواستگار یا هر چیزی که قبل از اون داشتی هم  تعریف نکن مردا حساس تر و احساسی تر از چیزی ان که فکرشو بکنی 

تمام توصیه هام همین بود🤗

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂 
اهان ۶ سال  خوشبحالت پس با عشقت ازدواج کردی  حسرتی مونده رو دلم که دیگه باید به گور ببرم ...

عزیزم🥲

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
الان با همین؟ 

اره