2777
2789

من زیاد میخوردم پیتزا گوشت یا مرغ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوردم سوسیس کالباس هم میخوردم یواشکی شوهرم . آخرین شامی هم که خوردم پیتزا بود اون شب بچم اصلا تکون نمی‌خورد با گریه پیتزامو خوردم بعدش رفتم زاییدم  

گفتی پیتزا هوس کردم حالا چیکار کنم سر صبحی🥺

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

هفته اخر بارداریم بستریم کردن بخاطر دلیلی

اصلن قرار ب زاییدن نبودن

صبحانمو کامل پیتزا خوردم!!چون تو بارداری غذای مورد علاقم بود

یهو دوساعت بعدش سریع بردنم برای زایمان!

اونم سزارین.

اخه واسه سزارین باید شکم خالی باشه و قبلش چیزی نخورده باشی.

خداروشکر مشکلی جز تشنگی شدید پیش نیومد!!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هفته اخر بارداریم بستریم کردن بخاطر دلیلی اصلن قرار ب زاییدن نبودن صبحانمو کامل پیتزا خوردم!!چون ت ...

من دخترم ۷سالشع والا همچی میخوردم سر دخترم بنظرم من دوتا وانت میوه بیشتر خوردم دخترم که اومد وای ریززززززز اصلا یه وضعی بنظرم فقططط دارو ،رنگ مو  اینکار ضرر داره