2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکسیم چهل بگیر .دیگه هیچ نمونه معده درد و سوزش معده تا زایمانت فراموشت میشه.حتی دیگه استفراغ هم نمیکنی زیاد.این معجزه زیبا رو بارداری اولم اخراش باهاش اشنا شدم قرص نازنینی که عاشقشم.ولی بدبختی بارداری هزار بدبختی داره اینا کوچیکترینشه🥲🥲🥲🥲

این بارداریم به قدری سنگینم باور کن مخاعمو حس میکنم انگار وسطش میخواد بزنه بیرون میگم خدایا من دو ماه دیگه قطعا نخاعم میزنه بیرون.تو کتفم کمرم درد شدید دارم خستگی شدید.سر پا میشم چنان پا دردی دارم اصلا عچیب غریب.میگن طبیعیه باید تحمل کرد دارم داغون میشم🤕🤕🤕

این بارداریم به قدری سنگینم باور کن مخاعمو حس میکنم انگار وسطش میخواد بزنه بیرون میگم خدایا من دو ما ...

منم از روز اول درگیر این معده لعنتی

خسته شدم

حس میکنم‌ معده م دیگه پوسیده😞

اینم بگم بارداری اولم وزنم بیشتر بود مثل پر کاه بودم پیاده روی میکردم بچه تو پهلوم بود دنیا بود زندگی بود.ولی این بچه سنگین.عین تاپاله زمین گیر.بدن درد کمر درد داره از زندگیم سیرم میکنه.هر روزش چند سال برام میگذره لامصب تمام نمیشه😭😭😭

منم از روز اول درگیر این معده لعنتی خسته شدم حس میکنم‌ معده م دیگه پوسیده😞

بارداری قبلیم وقتی شدم هفت ماه دیگه حتی یک بند انگشت چیزی میومدم قورت بدم تو دهنم جاش اسید معدم میریخت.تا همین نکسیم خریدم خوردم به خدا نشستم جلوی یخچال اینقدر خوردم شوهرم هی میگفت گوهشو در نیار توروخدا میگفتم ساکت شو دهنتو ببند از میوه برنج خورشت یخ زده فقط میخوردم کاری با بوق یخچالم نداشتم اینقدر خوردم تا سیر شدم بچه ام وزن گرفت و معده درد بای بای تا زایمان.این بارداری همه چی عالی ولی دیابت بارداری گرفتم هیچی نمیشه خورد هووووف خدا روزی فقط سه قاشق برنج😭😭😭اینقدر منع غذایی دارم 

بارداری اول حساس بودم قرص نکسیم بردم متخصص اطفال متخصص زنان و متخصص گوارش ویزیت دادم هر سه گفتن قطعا مشکلی ایجاد نمیشه بخور .این بارداریم سینوسام عفونی درد دارم.استامینوفن میخورم.الان تو نت نوشته اوتیسم میاره یعنی خوندم موندم من اینقدر رفتم سرم گرفتم خاک تو سرم خیلی نگرانمممممممممممممم.سینوسام طوری عفونی شدن زده بود به فک درد شدید زد تو گوشم.تعادل سرم از دست رفته بود.چند باره عود کرد.از بس امسال من بچه مدرسه داشتم کرونا گرفتم.به خدا از دیشب عوارض استامینوفن خوندم حالم خیلی خرابه

انشالله که خیره نکسیم قرصه؟

اره نکسیم ۴۰ قرص ساده معده است ولی خارجیه.حرف نداره من به اندازه تا زایمانم خریدم تو یخچالمه.یکم گرونه و سخت پیدا میشه ولی حرف نداره با معده درد خداحافظی میکنی تا زایمانت

2790
2778
2791
2779
2792