2821
2789

همش میگ ازدواجی نیستم و ازدواج نخواهم کرد سنشم کم نیس 

اما من ناراحت نمیشم چون خودمم ازدواجی نیستم و از این لحاظ باهم تفاهم داریم اما اگ قصدم ازدواج بود خیلی ناراحت میشدم 

اونم بستگی داره ممکنه تغییر کنن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش میگ ازدواجی نیستم و ازدواج نخواهم کرد سنشم کم نیس  اما من ناراحت نمیشم چون خودمم ازدواجی ن ...

ولی من دیدم افرین خیلیانبودن و یهوازدواجی شدن..دیونن بقران این پسرا

خدایاشکرت...❤️

سلام اسی من ، دوست پسرم ازاول گفت بگیر نیستم وتاالانم منو نگرفته،ولی خب قسمت وسرنوشت دست خداست مثلا  دوستم بایه پسری دوست شده بود اول فقط برای دردودل دوست شدن چون هردوشون شکست عشقی خورده بودن وفقط میخواستن رفافتی کنارو همدم هم باشن بعد دوستم چندسال با همین پسره هرسال صیغه ی یکساله میخوندن، بعد ازچهارسال پسره گفته بود دیگه میخوام مال خودم باشی وعقد دائمی کنیم و ازدواج کردن ، اسی اون تاپیکت هم که گفتی دوست پسرم زده تو ذوقم پسرا یا بخاطر گوشت تلخیشون تو ذوق آدم میزنن یا ازسرحسادت، دوست پسرمنم همینجوره، برای اینکه خودشون کم نیارن اونجور میگن که اعتمادبه نفس ماروپایین بیارن ،مثلا من یبار رفتم مغازه دوست پسرم  .خب من عطر زیادمیزنم هرجا برم بوش میپیچه، بعدتومغازه ش دوتادخترم بودن هی بو میکشیدن ، خودم شنیدم اون یکی به این یکی گفت وای چه بوی خوبی, ، بعدش که اومدم خونه دوست پسرم زنگ زد بهم گفت چیه اینقدر عطر میزنی عطر زیاد خوب نیست دخترا میگفتن اعه چه بوی بدی میاد😄 دررابطه بااون تلنگرهم که توتاپیکت پرسیدی آره دوست پسرمن بعد از  اولین دیدارمون بایه حالت بدی بهم گفت چرا اینقدر لاغری و فلان منم اول یه طومارِ فلسفی ازتوی گوگل پیدا کردم و توی تلگرام براش فرستادم تقریبا با این مضمون که: دوست داشتن به چاقی ولاغری نیست و عشق اگه عشق باشه باید طرفتو همونجوری که هست  دوست داشته باشی وازاینحرفا ولی حرفش تودلم موند و درعرض چندماه یه تیپی ساختم که  حیرت کرد ، هرچند الان باز اندامم بهم ریخته ، توهم چندوقت دیگه بهش بگو کنکور دادم و مهندسی قبول شدم،(میتونی حتی امسال تو پیام نورِ بدون کنکور شهرتون ،رشته ی مهندسی ثبت نام کنی فقط واسه اینکه خودتو بهش ثابت کنی شهریه شم زیاد نیست و کنکورم نداره راحت) در رابطه بالباس هم یا جگری گیپورِ سنگدوزی شده مدل ماهی بدوز، یا مخمل آیینه ایه سبزِ سلطنتی  این دو خیلی توچشمن

سلام اسی من ، دوست پسرم ازاول گفت بگیر نیستم وتاالانم منو نگرفته،ولی خب قسمت وسرنوشت دست خداست مثلا ...

دمت گرم یعنی من عاشق توام ب مولا دونه ب دونه راهنمایات

اره خدایی موافقم خدایی خوشگلم خیلیاخودشم اوایل میگفت اره خدایی خوشگلی نازی و زیا بهت نمیگم ک پرو نشی

یسری گفت مثلا خوشگل نیستی بیشتردوس داشتنی بعدخنده ش میگره وقتی میگه یامثلا عادی رفتارمیکنه یاعطرم بوش خیلی خوبه خدایی دس و دلباز ولخرجه رفته بود قیمت۱۳۰۰ازش گرفته بود و ولی گفت فقط بخاطر این ک بیادت باشم میخرم حالاخودش چیزامارک و خفن استقاده نمیکنه ولی خوبه درکل

اره لباسم جیگری موافقم

و اینکه اره خدایی پسرا ازحسودی طرفشون کسی نگاه نکنه یاهرجی هی توبرجک میزنن مثلامیریم پمپ بنزین چن سری رفتیم قشنگ تابلو بود پسراخوشگل بودن نگاه میکردن اینم میفهمید ولی ب روخودش نمیاورد ی ادم غرور داریه ک نگم بعدمیگه مک خوشگلم و فلانم حالا خوشگله ولی بیشتر جذاب و تودل برو ۳۶سالشه

خیلی خودش دس بالامیگیره

مثلا دیردز دیدمش گفت بجان مادرم زیاددوست دارم یاخوراکی خریده بددمیزاشتم دهنش میگفت مرسی بهش گفتم بهش برسی باخنده نگام گرد میگفت ایشالا

بعدگفتم  اگ بحزخودمه ایشالا نرسی گفت بقران جزخودت کسی توزندگیم نیس

ولی اومدیم خونه گفتم من خوشگلترم سرب سرهم میزاشتیم میگفتم اش کشک خالته بخوری پات نخوری پات بعدنوشت تاکی گفتم عه زمان میخای گفت تاببینم گفتم اصن همینه ک هست گفت دقیقا

بعدگفتم همیشه بزن توذوق و حالگیری کن نوشت خخخ

بعدگفتم تایکم خوشم حالگیری کن نوشت نترس وبال گردنمی من ک زن بگیر نیستم چیزی نشده ک حالا..روب رو خوب پشت گوشی میرینه

ازغرورزیادشه زیاد خودخواه خودش همیشه میگفت اوایل نمیگم ک پرو نشی چ خوشگل بودنت چ دوس داشتنم ایناخرف خودشه‌.خب منم خرنیستم ازنگاهش میفهمم خوشگل شدم نگاه معنی دارش و یهودستام میگیره و اسب نیستم..بس ک خودخواهن این پسرا حسود

خدایاشکرت...❤️

شرایطم اوکی نیست بهونس شایدم اوکی نباشه ولی دلیل نمیشه  مطمئن باش برا ازدواج گزینش نیستی

غرورش زیادیه زیاد زیااااد..من مطمعنم هستم ولی خودخواه چون خیلی شکستا توزندگیش داشته

خدایاشکرت...❤️

سلام اسی من ، دوست پسرم ازاول گفت بگیر نیستم وتاالانم منو نگرفته،ولی خب قسمت وسرنوشت دست خداست مثلا ...

دقیقا موافقم من خودم ازسرحسودی شده میگن این لباس نپوش بهشم میگم بدم میادحسودم..واقعاازسرحسودی چیزی میگن یعنی دوس دارم بجای برسم حالش بگیرم فقط😅

خدایاشکرت...❤️

و من مطمعنم دوسم داره و خیلیم داره چون یسری محلش نزاشتم ۴روز ازفشارزیادزد بلاکم کرد خو ادم تاازچیزی نسوزه نمیاد بلاک کنه و بعدحرف زدیم گفت ن درنمیارم وفتی سراغ نمیگیری محل نمیزاری چرا بات درارتباط باشم تموم بلاک..ولی باز روزبعدازبلاک دراورد و اشتی خخخخ

خدایاشکرت...❤️

غرورش زیادیه زیاد زیااااد..من مطمعنم هستم ولی خودخواه چون خیلی شکستا توزندگیش داشته

خودشیفته ست تورو نگه داشته که غرورشو اشباع کنه به خودش ثابت کنه میتونه با روح و روان آدما بازی کنه و زخم هاشو التیام بده 

آدم زخمی همیشه زخم میزنه 

خودشیفته ست تورو نگه داشته که غرورشو اشباع کنه به خودش ثابت کنه میتونه با روح و روان آدما بازی کنه و ...

دقیقا خیلی خودشیفته س خیلیاااااا

ولی اینجورادما فک میکنن برنده ن ی روزی وقتی طرفی ک حتی عاشقشون باشه ازین رفتاردلزده و خسته شه بزاره بره حسای کاردسشون میاد

خدایاشکرت...❤️

خودشیفته ست تورو نگه داشته که غرورشو اشباع کنه به خودش ثابت کنه میتونه با روح و روان آدما بازی کنه و ...

مطمعنم هستم دوسم داره خیلیم دارع ولی بروزنمیده

خدایاشکرت...❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792