2777
2789
عنوان

تربیت کودک کمک

71 بازدید | 6 پست

سلام وقتی میریم پارک یاپاساژو.... دختر۱۶ماهم همش میره مغازه ها یاتو پارک میره پیش بقیه خانواده ها یاکلا ازمادورمیشه برای خودش میگرده بخواییمم دنبالش بریم یابیاریم پیش خودمون جیغ میزنه خودشو میزنه زمین و.... من واقعا موندم تواین شرایط چ برخوردی داشته باشم باهاش!؟؟؟ 

واینکه مشاوری یاشخصی هست ک انلاین پاسخ این سوال های منو بده ازکجامیتونم بااین چنین شخصی در ارتباط باشم؟!! 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

کنجکاوه‌و داره با دنیا و آدمای جدید آشنا میشه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنجکاوه‌و داره با دنیا و آدمای جدید آشنا میشه

یعنی میگین آذاش بزارم؟! 

پس خطرات احتمالی چی؟ بدعادت نشه

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
یعنی میگین آذاش بزارم؟!  پس خطرات احتمالی چی؟ بدعادت نشه

باهاش حرف بزنید. 

آروم و با حوصله. وقتی که تو بغلتون یا کنارتون نشسته نه از بالا به پایین .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ن نباید ازاد باشه...

اگ میره پیش خانواده ها سعی کن جایی بشینی نزدیک زمین بازی ک بیشتر جذب بشه

عادت میکنه اینجوری

همیشه میگم هر مامان باید دوتا گزینه جادویی برا رومیز گذاشتن داشته باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

دوتا کتاب کلیدهای رفتار با کودک یکساله و دوساله رو بخر بخون

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد