چند روز پیش یهویی زیر بغلم درد شدیدی گرفت و زد ب بازوم دستمو گزاتم زیر بغلم فشار دادم ک دردش بخوابه ی غده زیر دستم حس کردم اندازه ی نخوده دست میزنم درد شدیدی داره و میزنه ب سینه راستم و بازوم دست راستم تحمل وزن اجسام رو نداره رفتم دکتر برام سونو نوشت میترسم تو نت سرچ کردم چیزای خوبی ننوشته بود میشه برام دعا کنید ک هیچی نباشه🌷
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ایشالا ک چیزی نیس ب خودت تلقین نکن و انرژی منفی نده گلم
•ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
همه سعیمو میکنم ولی نمیشه خیلی سخته ذهنم ناخوداگاه میره سمتش
اینجوری جذبش میکنی حواست باشه دختر
•ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂
منم درد تو سینه داشتم ، رفتم دکتر باهزار جور گریه و زاری و دکترم گفت نگران نباش اینکه درد داره نشانه خوبیه، غده های بدخیم درد ندارن و فقط توده حس میشه، و سونو رفتم واقعا هم به گفته ی دکتر رسیدم
خداذاز دهنت بشنوه دعا کن اینی ک میگی باشه و زودتر راحت شم از این استرس❤️مرسی بابت روحیت درصد کوچیکی ...
ول کن بابا من انقدر خودم سرم بلا اومده دیگه زدم به بی خیالی ،برای هر چیزی بخوای غصه بخوری که نمیشه ، همه هرروز هزار جور ازاین قبیل دردا و مشکلات دارن پس همشون سرطان دارن؟من مامانم هزارجور مشکلات داره ، مادرشوهرم چندین ساله معده درد داره هیچی نمیتونه بخوره و...و...هرمشکل کوچیکی رو بزرگ نکن الکی ، لعنت به این گوگل که همه رو دیوونه کرده
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙