2777
2789
عنوان

اشتباه کردم ؟

211 بازدید | 12 پست

من یه جاری کوچک دارم که با برادرشوهرم باهاشون قطع رابطه بودم یک سال و خورده ای. توهین هم گفتن حسودی فلانی .تلفن و روم قطع کردن.

چند بار هم توهین ادامه دادن .مثلا جاری جلو جمع و مهمون رو در بایستی دار به من چای تعارف نکرد و بچه شو از بغلم کشید بیرون . منم بدون هیچ توهینی فقط رابطه مو قطع کردم .

چند روز پیش برای عیادت شوهرم اومدن بیمارستان این جاری کوچک با برادرشوهربزرگ و جاری بزرگ .

من به همه شون سلام کردم و شیرینی تعارف کردم  و ازشون تشکر کردم ولی اون فقط به شوهرم سلام کرد و خداحافظ گفت .منم به برادرشوهر بزرگ م گفتم اگه قصد رفت و آمد دارند باید با من و شوهرم مثل آدم رفت و آمد کنند ولی اگه هدف ش تفرقه بین من و شوهر مه.من این سری احترام گذاشتم دفعه بعدی مثل خودشون توهین می کنم .

بعد هم پریشب دیدم جاری کوچک با شوهرش اومدن خونه ما عیادت 

سلام و علیک کردن و نشستن .موقع رفتن هم برادرشوهر کوچک به بچه ش گفت از زن عمو خداحافظی کن اونم رفت منم به بچه ش یه عروسک کوچک دادم .

اینم بگم چند روز قبل که برادرشوهر بزرگ م گفت دعوتشون کن و آشتی کن من گفتم وقتی من توهین نکردم و اونا خود به خود بی دلیل قهر کردن خودشون هم خود به خود آشتی کنند .ولی صبح ش جاری رو دیدم یه سلام نکرد .ولی شبش برادرشوهرم اومد خونه ما تنهایی دیدن شوهرم مثل آدم برخورد کرد .

و اینکه من هیچ وقت به مهمونام توهین و بی احترامی نمی کنم و با احترام پذیرایی کردم .

امروز شنیدم دست برادرشوهرم زیر ماشین مونده له شده شوهرم زنگ زد حالشو پرسید منم گوشی رو ازش گرفتم پرسیدم حالشو .به نظرتون اشتباه کردم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاریو ولش کن بهش محل نده. اما اگه برادرشوهرت واقعا اشتی کرده و احترام میزاره تو هم احترامشو نگه دار. ...

آره اون نرمال ه 

ولی باورت میشه موندم الان این دو تا رو با هم دیدم سلام بدم یا نه اصلا نرمال نیست 

عزیزم چرا سخت میگیری هر کی سلام کرد جواب بدین هرکی گرم برخورد کرد همونطور باشین ؛تازه حتی اگه بزرگتر از شما هم باشن حداقل یک لبخند یا نگاه گرم داشتن شماهم برخورد گرم بکنین ؛کار امشب شما خیلی خوبی بود من قبلا هم گفتم جاریت بهت حسودی میکنه برادر شوهرت هم به خاطر زندگیش مجبوره باهاش همراهی کنه؛ زیاد اهمیت بهشان نده

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔