2777
2789
عنوان

لاغری

93 بازدید | 15 پست

هرکاری میکنم لاغر نمیشم اللان پادرد گرفتم از وزن زیاد پاشنه پام افتضاح درد میکنه چکار کنم .سرکارم میرم وسط روز حتما باید بیسکوییت بخورم نمیتونم اصلا به خودم گشنگی بدم 

من دارم کارای اسلیو معدمو میکنم دعا کنید 🥲

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قد و وزنت چقدره؟

۱۰۵ ۱۶۴

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
خوشبحالت . خوش اندام میشی منم همه بهم میگن عمل کن ولی میترسم

از کجا معلوم؟ من دیگه خسته شدم فقط میخوام اینجوری نباشم ب هر قیمتی

میتونی کم کنی اونقدر زیاد نیست که اسلیو بخواد ..منم اضافه وزن دارم ۱۷۰ قدم و وزنم ۷۹ دوست دارم ۷۲ بش ...

میدونی چیه اراده ندارم .امروز سرکار یه بیسکوییت کامل خوردم  اومدم ناهار مثل چی خوردم بازم .۲۸ سالمه کمر درد پادرد دارم الان یه هفته پاشنه پام درر میکنه نمیدونم چکار کنم 

همکارمم عمل کرده سه ماهه ۳۵ کیلو کم کرده ...انشاالله که عملت با سلامتی و رضایت کاملت باشه

بخدا دیگه حاضرم بمیرم تموم شه این سختی و احساس بیماری و سنگینی از بچگی چاق بودم از هرکی فکر کنی حرف شنیدم هیچوقت لباسای ناز دخترونه اندازم نشد الانم پول ندارم دارم میرم دولتی عمل میکنم یا خوب شم یا تموم شه

مرسی عزیزم 💕

از کجا معلوم؟ من دیگه خسته شدم فقط میخوام اینجوری نباشم ب هر قیمتی

منکه مجردم تازه اینه وضعم .پیش چه دکتری عمل داری شلخ ترین دکترا دکتر طاها عنبرا و شهریار عزیزی  پنجه طلا معروفن 

بخدا دیگه حاضرم بمیرم تموم شه این سختی و احساس بیماری و سنگینی از بچگی چاق بودم از هرکی فکر کن ...

خوب میشی عزیزم توکل بخدا فقط مولتی ویتامین و کلاژن اینا بعدش بخور ورزشم بکن که صورتت خراب نشه

میدونی چیه اراده ندارم .امروز سرکار یه بیسکوییت کامل خوردم  اومدم ناهار مثل چی خوردم بازم .۲۸ س ...

منم خوش اشتهام اما یک ذره سعی میکنم مراعات کنم وگرنه شدید استعداد چاقی دارم بیخیال بشم میرم تو صد کیلو