من خودم بنظرم آرومم و خیلی از دخترای شیطون خوشم میاد(یعنی کسایی که سریع با جمع گرم میشن خوش صحبتن همیشه میخندن)
چطوری میتونم شلوغ باشم و همیشه انرژی و ذوق داشته باشم بخدا خسته شدم از بس درونگرام(خیلی تو جمع نیستم دوستای زیادی ندارم خیلی طرفم نمیان) میخوام همیشه سرزنده و شاد باشم
ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
کم کم شروع کن جلوی آینه لبخند بزن چیزای شاد بخون آهنگای شاد گوش کن ورزش کن آب زیاد بخور کم کم عادت میکنی شوخی کردن درست رو یاد بگیر یکم که بگذره خودت میبینی دیگه نمیتونی مثل قبل باشی
بیرحمترین آدمهاآنهایی هستند که آنقدر میمانند تا عاشقشان شوی و بعد میروند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفسهای تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)
برعکس شما من دوست دارم تو جمع همیشه ساکت باشم نخندم ولی نمیشه که حس میکنم کمتر حرف بزنم بخندم باکلاس به نظر میام هر چقدرم تمرین میکنم نمیشه اخه فک میکنم بقیه فک میکنم خیلی جلفم😕😞😟😩☹