2789
عنوان

مادرم

243 بازدید | 17 پست

دلم برای مامانم خیلی تنگ شده هرکس و میبینم مامان داره از حسادت می‌ترکم چ نعمت بزرگی بود و من قدرشو نتونستم هرکی که تو خیابون میبینم شبیه مامانمه سه ساعت بهش زولمیزنم .خونمون سرد شده تاریک شده دیگه هرچی میخورم مزه غذاهای مامانمو نمیده .هرجا میرم آخرش گریم میگیره که خدا چرا مامانمو گرفت و کلی احساس دیگه درکل اگه کسی مامانش در قید حیات همین الان دستشو ببوسه  و خدارو شکر کنه قدر هر لحظه باهاشون بدونید 😩😩

اگه ممکنه برای شادی روح مادرم یه فاتحه مهمونیش کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا رحمتش کنه عزیزم💔💔💔

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
در قید حیاته ولی از داشتنش محرومم ، منم تو حسرت زندگی عادیم ، غذاهای مامان ، غرغرای مامان ، دعوا های ...

😔😔خوبه که حداقل در قید حیات هست کاشکی مادر منم بود فقط بود 

شاید باورت نشه ولی من از خدا خواستم اگ قراره مادرمو ازم بگیره اول منو ببره چون من واقعا طاقت شو ندارم ولی امروز اتفاقاتی افتاد بین من و مادرم که نفرینش کردم   ولی باز الان مث سگ پشیمونم ولی دیگ کار از کار گذشته 

شاید باورت نشه ولی من از خدا خواستم اگ قراره مادرمو ازم بگیره اول منو ببره چون من واقعا طاقت شو ندار ...

منم دوراز جون همینجوری بودم ولی این اتفاقا بین مادر و دختر زیاد میوفته منم دعا میکردم زودتر از مادر پدرم بمیرم .ناراحت نباش از دلش در بیار 

منم دوراز جون همینجوری بودم ولی این اتفاقا بین مادر و دختر زیاد میوفته منم دعا میکردم زودتر از مادر ...

اره واقعا ولی واسه ما تا کتک و کتک کاری هم رفته و تموم بدنم درد میکنه و کبود شده 

ده دقیقه بعدش اومد ازم عذرخواهی کرد ولی خب چه فایده 

ب بهونه حموم رفتم انقد گریه کردم که نگو