2777
2789
عنوان

مادر شوهر

128 بازدید | 12 پست

ی تایپیک دیدم نوشته بود شوهرم واسه مادر شوهرم النگو طلا خریده منم جام و جذا کردم نذاشتم بچه رو بغل کنه باهاش حرف نزدم 😐

یک سوال؟

اگه واسه مادر شما میخرید چکار میکردین؟

کامنت های خانم ها هم خیلی جالب بود 

چطور هنوز زنده است؟

جرش ندادی؟؟

فکر کن یک روز خودت مادر شوهر بشی 

بچه ات بدون اجازه خانمش 

حق نداره برات چیزی بخره؟؟

چه وضعی اخه ؟؟

عزیز من وقتی خودشون ب اون پول نیاز دارن خیر لزومی نداره

وقتی بدون مشورت میخره بازم لزومی نداره

ن اینکه اجازه بگیره از زتش ولی حداقل خبر بده 

وقتی زنش خونه نیس میاره تو خونه برا ننش تولد میگیره بازم اجازه نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم گلومو پاره کردم از بس این حرف شما رو زدم . خدا همچین عروس هایی رو نصیب نکنه . با اون ذهن بیمار و خراب شون و با اون ادبیات زشت و ادب نداشته شون می‌خوان خونه کدوم بدبخت رو خراب کنند . خدا نصیب نکنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیز من وقتی خودشون ب اون پول نیاز دارن خیر لزومی نداره وقتی بدون مشورت میخره بازم لزومی نداره ن ا ...

زن ها خیلی پرتوقع و بلند پرواز شدن من خودم زنم 

ولی اگر مرد بودم هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

فکر کن جون بکنی کار کنی  خونه بخری برای آب خوردن از یک زن که مفت میخوره و انتظار داره مث غول چراغ جادو همه خواسته هاش و برآورده کنی  اجازه بگیری 

به نظرم اگه خونه رو خودش خریده 

اگه پول خودش بوده دوس داشته خریده 

مادرش 

و مادر حق داره 

ولی اگه به زنش چیزی نمیده در حقش کوتاهی میکنه 

یا مادرش فولاد زره است اونموقع عوضی

خب سلیقه هامتفاوته هرکس به طریق خودش رفتارمیکنه

هر کس باید به طریق انسانیت رفتار کنه دوستم 

آیین انسان دوستی این نیست 

خانم تایپیک میزنه شوهرم نمیذاره واسه مادرم چیزی بحرم خانما شروع میکنن به فوش دادن و هوار کشیدن که بی عرضه ای و ماااادرت و واست زحمت کشیده 

خب مادرشوهر هم مادر 

واسه پسرش زحمت کشیده 

من دوست ندارم وقتی پسرم بزرگ شد بامن مث خانمای نی نی سایتی رفتار کنه 

پسری که اینهمه شلوغ سرم و میخوره به خاطرش نمیتونم مهمونی برم مهمون دعوت کنم سفر برم 

بگردم خرید برم 

درخت بی ثمر آب بدم 

و آخرش گیر یک سلیطه بی آفته 

و من چشم به دهن سلیطه خانوووم باشه چی امر میکنه 

پرتغال تامسون امضات خیلی خشن و ی جوری 

عزیزم امضای من در مورد مسلمون ها و مذاهب خاصی نیست . همکلاسی داشتم نمی‌دونم مذهبش چی بود اما دشمن اهل بیت بود مثل اینکه پدرکشتگی داشته باشه باهاشون . همیشه با تنفر از شیعه حرف میزد  . حتی همکلاسی های دیگه که اهل سنت هم بودند هیچکس باهاش حرف نمی‌زد . وگرنه من دوست های اهل سنت خوبی دارم که مثل خواهرم برام عزیزن و با هم رفت و آمد خانوادگی داریم . منظور من افرادی با تفکر اون دختر خانم که اسمش صفورا بود هستند عزیزم❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃