2777
2789
عنوان

فرق بین دو مریم...

735 بازدید | 29 پست

مریم میرزاخانی و مریم کوچکی نزاد هر دو قابل احترام هستند اما چرا رسانه های خارجی مریم میرزاخانی را بولد و مریم کوچکی...بایکوت میکنند 

خانم مریم کوچکی نزاد جز 40 استاد برتر دنیا و استاد دانشگاه نورث وسترن امریکاست و بسا دکتری از دانشگاه هاروارد است.

بنظرم برای ان ها نخبگی مهم نیست بلکه حجاب مهم است گرچه خودم با هر اجباری مخالفم اما اینکه یک نفر بخاطر حجاب بایکوت شود مخالفم...    

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

حق به توانِ هزار! 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به شدت قبول دارم 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

ب ما چه آخه

بر اینم حرص بخوریم

بجهنم بولد نشد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

والا اون مریم اولی هم کسی تا قبل از مرگش نمیشناختش. بزار مریم دومی از دنیا بره اونوقت عزیز همه میشه

ملت مُرده پرستی هستیم 

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بله بدونید اونا زن ایرانی و بی حجاب میخوان دلیلش هم واضح

به امید روزی که همه به عقاید هم احترام بزارن 

از همه مهم ترین زنان محجبه و نخبه بایکوت نشوند

دنبال زیرخاکیم ...👀👣