2777
2789
جدی سنتی بود؟ آخه الان سنتی نیست اصلا 

خواستگاری اتفاق افتاد بعد از خواستگاری یكسال آشنایی و معاشرت عقلانی بدون عقد...تفاوتش با اونیكه الانیا میگن ازدواج امروزی اینه كه همه چیز روی انتخابت تاثیر میزاره حتی اعضای خانواده طرف مقابل، یه ازدواج بچگانه و كوركورانه و یا یه رابطه بی هدف سركاری نیست ،الانیا قبلش عاشق میشن كلی از خودشون مایه میزارن و خدمات میدن تا بالاخره پسره بیاد بگیرتشون درصورتی كه اون پسر در اكثر مواقع تعهدی احساس نمیكنه كه نیت ازدواج كنه چون واقعاواسش داستان سرگرمیه در موارد اندكی هم به ازدواج ختم میشه دختر یا پسر تازه میفهمن عه طرف خانواده ام داشته با چالشای افراد خانواده كنار نمیان خلاصه داستان و جنگ و دعوا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگاری اتفاق افتاد بعد از خواستگاری یكسال آشنایی و معاشرت عقلانی بدون عقد...تفاوتش با اونیكه الان ...

ولی باز ازدواج با عشق راحت تره، خواستگاری سنتی دردسر داره خودم چشیدم کلا از ازدواج دیه بدم اومده

میشه دلایلتون رو بدونم

همسرم خوبه خیلی همراه پایه ای بیشتر از هر دوست صمیمی ای....حمایتگر عالی ای و مشوق خوب برای هرچیزی که در این سالها به دست آوردم بود ...و بیشتر از هرکسی توی زندگیم دوستم داره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
با کسی ک هیچی نداره چطور میخوای خوشبخت شی؟ کیس مناسبی نیست خودتو بدبخت نکن  یبار دنیا میایم ا ...

من پول و مادیات برام مهم نی 

هیچ خرجی ندارم ..ن لباس میخرم ن زیاد غذا میخورم ...ن چیزی یکی دیگه داشته  باشه میخام 

فقط آرامش میخام ک مطعنم باهاش بدست میارم. 

ن خونه میخام ن هیچی مامانم اینا ولی همین جوری دختر نمیدن 

من پول و مادیات برام مهم نی  هیچ خرجی ندارم ..ن لباس میخرم ن زیاد غذا میخورم ...ن چیزی یکی دیگ ...

حق دارن خب

از سر راه پیدات نکردن ک دو دستی تقدیم یکی کنن ک هیچی نداره

عزیزم بهدا پشیمون میشی زیاد فک کن 

واسه منم سنتی بود ولی الان عاشقشم  ولی کاش من 24 ازدواج میکردم ن 20

شما دیگه خیلی زود ازدواج كردی ولی مطمئنی اگر میموندی تا 24 همین آدمی كه عاشقشی سر راهت قرار میگرفت؟ 

تو دو هیچ از كسیكه با این سن ازدواج كرده ولی از زندگی وهمسرش راضی نیست جلویی 

پس ناله نكن بجاش بگو سخترین مرحله زندگی هر دختری كه انتخاب همسر و ازدواجه رو با موفقیت گذروندم باقی مراحل مثله پیشرفت تحصیلی و رشد اجتماعی هیچ تناقض و تداخلی با ازدواجت ندارن تازه بهترم هست واست نسبت به مجردا

حق دارن خب از سر راه پیدات نکردن ک دو دستی تقدیم یکی کنن ک هیچی نداره عزیزم بهدا پشیمون میشی زیاد ...

خودم برم سرکار همه چی حله آخه وقتی با کسی ۶ ساله هستم(ی دانشگاه می‌دونن خخخخ و کل فامیل اون ،از منم داداش کوچیکم و برادر زادم )همه اخلاقشو میدونم چطور ولش کنم آخه اصلا نمیتونم  بدون اون زندگی کنم خیلی مهربونه خیلی 

خودم برم سرکار همه چی حله آخه وقتی با کسی ۶ ساله هستم(ی دانشگاه می‌دونن خخخخ و کل فامیل اون ،از منم ...

تو چقد عین دوست منی اونم اسمش زهراس 

با این تفاوت ک پسره سربازیشو تموم کرده

و تک دختره و خونوادشم هیچ جوره نمیتونن قبول کنن پسره رو و مث تو شش هفت سالی هست ک باهاشه