2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاهلم با اینکه بسیار زیاد مشکل داشتم تو زندگیم ولی باز فکر میکنم اینم یه دوره از زندگیه که باید تجربه بشه وگرنه ممکنه برای همیشه فکر کنی که قسمت مهمی از زندگی رو از دست دادی و مخصوصا اینکه خیلی از حس هارو تجربه میکنی مثل مادر بودن 

من متاهلم با اینکه بسیار زیاد مشکل داشتم تو زندگیم ولی باز فکر میکنم اینم یه دوره از زندگیه که باید ...

تو این زمونه ازدواج خیلی سخت شده گاهی حس میکنم نشدنیه انگار، خواستگار نیست پسر خوب نیست 

خب بگو دیه کجا، معرفی نمیکنن بهت ؟

ن خاستگار زیاد دارم 

ولی ی شخص مورد نظر دارم هم  کلاسیم بوده ۶ ساله دوستیم :(تازه یکی دو ماه دیگه میره سربازی همین جوریم دو سال دیکه میتونم ازدواج کنم ن کار داره ن پول ن خونه ن ماشین ن کوفت ....

منم کار ندارم ...

ن خاستگار زیاد دارم  ولی ی شخص مورد نظر دارم هم  کلاسیم بوده ۶ ساله دوستیم :(تازه یکی دو ...

میاد بگیره؟ من خواستگار قبلیم بعد دوسال گفت بیا دوست باشیم حالا که ازدواج نکردیم، در این حد نگیر شدن پسرا

ن خاستگار زیاد دارم  ولی ی شخص مورد نظر دارم هم  کلاسیم بوده ۶ ساله دوستیم :(تازه یکی دو ...

با کسی ک هیچی نداره چطور میخوای خوشبخت شی؟

کیس مناسبی نیست خودتو بدبخت نکن 

یبار دنیا میایم ازرش نداره بخاطر کسی سختی بکشیم  

ولی بقیع نمیفهمنن ک دارمش فک میکنن  هیچ کی نی و دارم از سینگلی میمیرم بخدا دلم میخاد دهنمو باز کنم بگم 

هی اینو اونو  نکن بهم