2777
2789
با عشق ازدواج کردم ولی میگم مجردی متاهلی خیلی مسعولیت داره 

چرا من عاشق نمیشم😪 اصلا کسی به چشمم نمیاد دلم پیش خواستگارم بود که به نتیجه نرسیدیم بعد دو سال بهم پیشنهاد دوستی داد گفت  واس مسائل اقتصادی نمیخوام ازدواج کنم و اینکه نخوردیم بهم اما می‌خوام باهات باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میگی متاهلی خوب نیست 

مسئولیت داره از خانواده شوهر بگیر تا فامیلاشون همه تو کارت سرک میکشن و دخالت میکنن هزار تا رئیس و آقابالاسر پیدا میکنی هر روز اعصابتو میریزن بهم یه داستان برات درست میکنن هر کاری میخوای انجام بدی کمی پیشرفت کنی تو زندگی شوهر سنگ میندازه جلو پات 

متاهلی مجرد بودمم خوب بود هنوزم با داداشام‌مجردی میریم مسافرت و تفریحاتم به جاشه ولی متاهلی ام خیلی ...

عزیزم نمی‌دونم چرا کسی به چشمم نمیاد واقعا خسته شدم 

عزیزم نمی‌دونم چرا کسی به چشمم نمیاد واقعا خسته شدم 

چرا؟ خیلی دست بالا گرفتین شرابطو؟

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
میسه دلایلتون بدونم

راضی ام با اینکه از لحاظ مالی آنچنان اوکی نیستیم ولی شوهرم ارزششو داره و بچه هام ک تو این زندگی ان.

کلا همه چی بستگی ب ی شوهر خوب داره ک خداروشکر خوبع شوهرم خدا حفظش کنه انشالله

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
بپرس ببین خودشون که ازدواج کردن به کجا رسیدن که تو نرسیدی والا خودشون هزار تا دردسر دارن نمیتونن ارا ...

باورت میشه هر الاغی (ببخشید ها )رو میگن بیاد خواستگاریم حالم از این زندگی بهم میخوره این همه گفتن روم خیلی تاثیر منفی گذاشته 

ولی من اولویتم کار دوست دارم برم سرکار ...