پوپک۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1711 عنوان دلمه پزا دلمه خورا حرفه ای اذریایجانیا غزیز 140 بازدید | 14 پست دلمه شب اماده کنم صب بزارم رو گاز واسه نهار اماده شه بد مزه و مونده نمی شه 1402/03/04 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوپک۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1711 نکات کلیدی هم بگید رب انار من می زنم همراه تمر هندی
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 104274 وای چه قدمتی!!!!! از من قدیمترم هست الحمدلله رب العالمین ...
بارهستی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 649 غوره ،گوجه سبز ،پیاز حلقه حلقه ،گوجه فرنگی خشک برای طعم دار کردن روی دلمه بذارین
پوپک۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1711 حالا چرا آذربایجانی ها ؟؟؟ چون اشپز های قابل وهنرمندی هستن
chokoo عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8970 چون اشپز های قابل وهنرمندی هستن من عروس آذری ها هستم هر وقت رفتم برای غذا ناراحتی معده گرفتم ولا
پوپک۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1711 من عروس آذری ها هستم هر وقت رفتم برای غذا ناراحتی معده گرفتم ولا وجدانا؟
پوپک۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1711 من عروس آذری ها هستم هر وقت رفتم برای غذا ناراحتی معده گرفتم ولا البته من اهوازیم لر و بختیاری دو رگم غداهامون عالیه به خدا عالی
chokoo عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8970 وجدانا؟ خدا وکیلیدست پخت خواهر شوهرم که افتضاحه ۴۰ سالشه اما ...بخصوص برنجش یه برنج ساده نمیتونه بزاره یا شفته میشه یا مثل ریگ خشکاجازه آشپزی هم به کسی نمیدهخیلی چیزا که بشه خودم میبرممثلا هر سری برم کمکم ۵ کیلو قرمه سبزی سرخ شده میبرم