2777
2789
عنوان

شوهرم بازم الکی گفت تو مغازه ام

358 بازدید | 12 پست

همش الکی میگه تو مغازه ام یا دارم مغازه رو میشورم یا ...

با دوستش میره قمار 

البته الان هزار تومنم پول نداره ها میره نگا میکنه ولی هر چی میگم نرو گوش نمیده هر بارم یه بهونه هایی میاره که اصلا نمیشه باور نکرد 

ولی من چون میشناسمش میدونم دروغه 

چیکار کنم شما بودین بیخیال میشدین یا نه 

من هر کاری میکنم نمیتونم 

هر چی هم نیگم میگه کل دوستام اونجان من چرا نرم 

چرا زنای اونا نمیگن چیزی

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

قماره، رفیق بازی، بیعاری، اعتیاد، هرزگی اعتیاد به هرکدومش زندگیو در نهایت میفرسته مریخ

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول قمار رو یکی دوبار ببره دیگه عادت کرده میشه .. محکم جلوش وایسا و دیگه نذار بره ک ی عمر بدبخت میشی

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
قماره، رفیق بازی، بیعاری، اعتیاد، هرزگی اعتیاد به هرکدومش زندگیو در نهایت میفرسته مریخ

اره تازه اعتیادو گذاشته کنار حالا افتاده تو قمار قبلا پول داشت بازی میکرد الان نداره نگا میکنه 

مغازه رو با داداشش شریکن یه ماه اینه یه ماه اون 

نوبت ما برسه باز میخاد بازی کنه

زنای اونا هم مث شما میگن ولی اهمیت نمیدن اونا هم

کل شهرشون هر چی جوون هست اونجان اکثرا تهران سرکارن تهرانم یه جا دارن شهرستانم دارن هر جا باشن کلا اونجان

قمارباز اسمش روشه یعنی قمار باز می بازه

با قمارش کار ندارما دوست دارم هر چی داره ببره ببازه 

تا حالا نشده بود یه ماشین چند ماه کامل سوار شه هی عوض میکرد 

ولی الان ماشینو فروخته نمیتونه بخره  میخام خودش یکم بفکر بیوفته چیکار میکنه آخه خیلی برا اینچیزا فکر میکنه بدجور انداختنش تو قمار 

فقط یوقتا دیر میاد از اون ناراحتم زود بیاد کاری ندارم

پول قمار رو یکی دوبار ببره دیگه عادت کرده میشه .. محکم جلوش وایسا و دیگه نذار بره ک ی عمر بدبخت میشی

نمیتونم بخدا باید بزارم برم 

که اونم یجور تو قمار افتاده فک کنم بخاطر اینکه بهش گیر ندم نگم نرو اصلا نیاد دنبالم

2790
2778
2791
2779
2792