2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم واسه عشقم

214 بازدید | 13 پست

امروز باهاش رفتم بیرون بنده خدا ۵۰۰-۴۰۰داد واسه یه پکنیک دو نفره مون من تولدم یکشنبه بود گفت اونو یادم نرفته ها باشه هفته بعد برنامه تولد دستش خالیه کلی قسط وگرفتاری داره

بعدشم راجب پیشرفت واینده حرف زد گفت من عین سگ همش کار کردم تو زندگیم خیلی دلم سوخت واقعا خیلی گذشته ی سختی داشته .کنارش حالم خوبه و اخلاقاش خیلی خوبه ولی از نظر مالی وظاهری خواستگارای بهترم دارم ولی دل من  فقط باایشونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا گزارش بدید بترکه دعا تون میکنم☺🙏🏻 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1113 ...

ترکیده 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

من شوهرم هیچی نداشت اما بعد ازدواجمون همه چی جور شد، پول مهم هست اونم کار میکنه ب دست میاره، اما وقتی اخلاق شوهرم گوه باشه ب دردم نمیخوره پول حال خوب ندارم ، اخلاق داشته باشه چون مهمه باکی زندگی میکنی  پولشم جور میکنه بنظر من ولش نکن یه روز با تو ب جایی میرسع